Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lahodná komedie Jerryho Seinfelda z časů, kdy všichni snídali cereálie s mlékem. Kvůli úplně novému druhu pečiva se ale dvě velké společnosti pustily do líté bitvy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (18)

Draconian 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie, která je doslova nabouchaná známými herci.  Příběh vypráví o vzniku populární sladkosti Pop-tarts, což zní  jako nuda,ale tady je to zpracované jako totální kravinka a blbůstka pro zasmání. Plno popkulturních narážek, easter  eggů a parodie na vše možné. Není to nic extra a v hlavě to člověku nejspíš dlouho nezůstane, ale na jedno kouknutí film pobaví.  Takže vlastně pochvala pro  Jerryho Seinfelda. 65% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Je rok 2024 a Jerry Seinfeld, jedna z ikon devadesátkového sitcomu, si nadělil k sedmdesátinám vlastní režijní debut. Jak je u Seinfelda zvykem, Unfrosted je tak trochu "o ničem". Je to příjemná komedie, která neurazí, ale ani nenadchne. Kdo ale hledá jen 90 minut relaxu u nenáročné zábavy, s bonusem v podobě šedesátkové stylizace, určitě s tímhle nesáhne vedle. 65%. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Seinfeld je stand up komik ze staré školy a na Unfrosted je to znát. Je to totiž přesně ten druh komedie který netlačí na pilu a divák se u ní nebude smíchy válet po zemi, ale to nutně neznamená že se nebude bavit. Humor je tu postavený na dialogu a různých slovních hříčkách a narážkách a většinu času to stačí na spokojený úsměv. Tuzemský divák bude mít nicméně smůlu v tom, že hodně z něj ho velmi pravděpodobně mine, protože americké (ce)reálie šedesátých let jsou nám přeci jen lehce vzdálené…65% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Inteligentní snídaňová komedie s obsazením a produkcí, kterou by mohl lecjaký blockbuster závidět. Trochu mi to připomínalo časy, kdy se kolem Mela Brookse motali Marty Feldman, Gene Wilder nebo třeba Dom DeLuise. Jenom ta poleva opravdu chyběla, protože některé věci dokáží pochopit pouze fanoušci výstupů pana režiséroscénáristy. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Filmu 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' nelze upřít ten scetch-comedy náboj, který si dělá ze všeho neurážlivě legraci ("Mr. LaLanne, is this kind of food really part of your health regimen?" "Well, sugar's poison, which is why we're developing something new called high-fructose corn syrup.") a současně mu nelze upřít upřímné zaujetí tématem (Pop Tarts: "You ever eaten garbage, Stan?" "Sure.") - odtud k Seinfeldovi coby family friendly režisérovi, scénáristovi, producentovi a herci hlavní role, který se nahuštěného ansáblu "jen zeptal a oni šli a odehráli" a že nejsem nějak extra fanda těch ksichtů, ale spoustu z nich odněkud znám (dokonce i oplácaná Amy Schumer v záporné roli se dala) a jsou to jména, ať už vedlejší role, které ale zde hrají jak v tradiční dětské komedii, ačkoliv je film zasazen do 60s, je tu fakt vela vela dobrých herců. K Seinfeldovi jsem se vlastně nikdy pořádně nedostal, podle mnohých je to ten nejarogantnější dickhead ze všech, což ale může značit i jen to, že je ten nejotevřenější, podobně jako Larry David (kterého naopak přes 'Curb...' znám velmi), se kterým stáli za scénářem k #1 show v TV v letech 1989–1998 (ano, dokonce ani 'Přátelé' v té době neměli vyšší sledovanost). Hugh Grant v roli shakespearovského herce, který musí hrát komerčního maskota je funny british addition, v jinak ale čistě americké produkci a americkém stylu humoru. Christian Slater jako mlíkař. Peter Dinklage. Bill Burr jako prezident. Jon Hamm. Ronny Chieng! Fred Armisen. Dean Norris. Hodně lidí, co dělají standup (snad 13-14). A to zmiňuju jen ty, co mně osobně něco říkají. Říkám si, jak politický v pozadí je tenhle film, se vším, co slyším o Hollywoodu a kdy a co tam musíte. Seinfeldovi se daří, jako vždy, dělat si co chce a jak chce, stejně jako natočil film o včele, protože má rád včely, tak si natočil film o Pop-Tarts. Seinfeld dokonce řekl, že měl v plánu oslovit i Daniela Day-Lewise, aby hrál postavu "sugar drug lorda, který měl kontrolu nad veškerým cukrem na planetě - se jménem El Sugre ve stylu 'There Will Be Blood' - ambiciózní, leč už jen za ten nápad, ale nedošlo ani k telefonátu). Řekl bych, že stylem bych to hodně přirovnal k některým flickům bratří Coenů. Myslím si, že i jistý styl Petera Sellerse je přítomný, jakožto Seinfeld se vyslovil, že měl jeho styl komedie rád. Ale celkově se na to dívat dá, v momentech to má opravdu epické proporce a produkci jak kdyby šlo o Oppenheimera nebo co, ale asi nic, na co by mě bavilo se plně dívat a koncentrovat, jako spíš tak nějak do pozadí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama