Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (40)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Janeen Damian si jistě dala předsevzetí, že oživí kariéru padlé hvězdy Lindsay Lohan pomocí jakýchsi amerických variací příběhů alá Rosamunde Pilcher, Inga Lindström atd.: Po Vánocích na spadnutí se přesouváme na druhý konec duhy, do zázračného Irska. Nádherné exteriéry ve filmu bohužel trpí pod tíhou těžce předvídatelného děje, který se nesnaží o žádná překvapení, a prostě se jen očekávatelně posouvá dál, abychom nakonec (nečekaně!) zjistili, že každé niterné přání má svá úskalí. Irské přání je těžce nenáročná oddychovka na večer, na který nemá člověk žádný lepší plán, než na devadesát minut vypnout mozek u Netflixu. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Niekedy aj my dospelí potrebujeme rozprávočku ako je Irish Wish. Mne sa to páčilo. Mám rada, keď je vo filme vyrozprávaný jeden príbeh vo viacero verziách, typu čo by bolo keby alebo čo by nebolo keby. Bol by to len obyčajný romantický film, ale tým, že tu bol pridaný ten rozprávkový element "I wish", tak má v sebe Irish Wish hneď väčšie kúzlo, viac romantiky a tým pádom vznikajú aj vtipné situácie. Krásne írske prostredie u mňa tiež zabodovalo. Dej je od začiatku do konca maximálne predvídateľný, ale nič iné som ani nečakala. Mohli dať aspoň jednu spoločnú scénku Lindsay Lohan a jej filmovej mamy Jane Seymour. Prečítala som si tu všetky komentáre, keďže ich nie je tak veľa a pobavilo ma, že podľa niektorých je Lindsay už stará na nevestu, hehe taká JLo hrá nevesty aj v 50ke. Pozitívne hodnotím aj to, že Irish Wish nie je vôbec trápny ani nevkusný film ani nič z toho, čomu sa dnes hovorí "romantická komédia" a pritom to často nie je ani jedno. Príjemná romantická komédia s rozprávkovým nádychom v nádhernom írskom prostredí. 3,5*. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Prostě Rosamulde Pilcher - nic víc, nic míň. Přitroublá romantika s krásnými irskými exteriéry, přezrálou Lindsey Lohan a dospělým Eragonem. Příběh je prostinký a samozřejmě nesmí chybět osudové setkání s osudovou láskou. Je to v Irsku takže si připište déšť, veselou hospodu a taneček obou hrdliček. Dvě hvězdy - mám slabost pro Irsko a ta hospoda vypadala fajn. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Irská romantická pohádka o návratu Lindsay Lohan do druhé herecké ligy a nalezení pravé lásky v zemi Leprikónů, zlatavého moku a pokladu na konci duhy. Tak by se dal stručně charakterizovat druhý celovečerní snímek režisérky, Janeen Damian, která stejně jako před dvěma lety ve Vánocích na spadnutí, obsadila titulní ženskou roli Hollywoodem dlouho opomíjenou Lindsay Lohan. Ani napodruhé se však žádný významnější úspěch nekoná. Důvodem je totálně mizerný, prvoplánový scénář, který neuspokojí ani silně průměrného konzumenta televizního obsahu. Zvednout bídný dojem z Irského přání nepomáhá ani skriptka, Renee Burke, která zřejmě neměla při natáčení úplně svůj den a konzistenci na sebe navazujících záběrů tak nehledejte. Z deště tu vchází hlavní protagonisté do budov v suchém triku, a to na důvěryhodnosti příběhu opravdu nepřidá. To co lze na snímku pochválit jsou bezesporu nádherné irské scenérie – Lough Tay i Moherské útesy byly opravdu precizní volbou při volbě lokací natáčení. To stejné platí i o hlavním mužském protagonistovi, Edu Speleersovi, který zde působí velmi charismaticky a umím si ho v budoucnu představit v nějaké Á-čkové americké romanci. Irské přání je obyčejnou žánrovkou s naprosto plochým dějem, které se doporučuji vyhnout a zvolit z obdobného prostředí třeba Přestupný rok s Amy Adams v hlavní roli. Dvě hvězdy. 😕 (15.03.2024) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je film někde na Prima Love na Netflix je to škoda jelikož kromě prostředí to nic zajímavého nenabízí.  Ženská pomáhala se psaním knihy chlápkovi pak se do něho zamilovala a chtěla si ho vzít on si ,ale  chtěl vzít její kamarádku tak ji pozval na svatbu. Ona byla z toho smutná a šla si někde sednout na lavici přání kde si přála , aby si ho vzala a to jí splnilo pak , ale zjistila, že se jí líbí nějaký fotograf. Nemám problém s tím, že to není originální ono v žánru romantických komedií není moc co vymýšlet mám problém s tím, že  to působí nezajímavě. Lindsey zde ani pěkná v předchozích Vánocích  na spadnutí vypadala lépe a obě její kamarádky jsou pěknější jak ona nemá s tím fotografem ani chemii jednou si zatančí a jednou zahrají šipky. Ta její kamarádka co si pak vzala je pěknější a zajímavější postava než Lindsey ta měla hrát hlavní roli. 40 procent  za film a za to, že tam Netflix nenarval tu svou pošahanou propagandu dokonce je tam jen jedna černoška tuším. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • V IndieWire napísali, že film je „bodom obratu v Lohaninom návrate k slávnym časom, aj keď filmu chýba originalita a príbehovo je porovnateľný s filmom 27 šiat". (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie filmu prebehlo v Dubline, Wicklowe a Westporte od 5. septembra do 14. októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama