Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať jste japonská školačka, australský pastýř ovcí, ruský kosmonaut nebo ná-čelník afrického kmene, v úvodu se ukáže, že všichni znají SPICE GIRLS. Ale ví někdo z nás, jaké opravdu jsou? Film nabízí šanci poznat skutečnou osobnost děvčat. Film zachycuje rušný týden v životě superhvězd před jejich velkým koncertem, jemuž chybí "koření" neboli "šťáva". Po úspěchu alba na celém světe jsou děvčata pod silným tlakem a pozornost médií je obrovská. Film začíná úspěšným vystoupením skupiny v programu Top of the Pop a následuje non-stop cirkus-fotografování, natáčení videoklipu, interviews, zkoušky, chaos v zákulisí koncertů, a všichni se snaží odhalit, v čem je příčina tak obrovského úspěchu. Děvčata stihnou dát všem svým fanouškům to, co opravdu chtějí - pohled na skutečnou lidskou tvář jejich idolů, jejich upřimná vyznání o mezilidských vztazích, lásce, penězích a o vysoké ceně slávy... (Intersonic)

(více)

Recenze (97)

Adam's odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle absolutně nemá nic společného s filmem. Nelze to ani podřadit pod jakýkoliv myslitelný žánr, protože to neobsahuje vtip, zápletku ani nejde o film hudební. Vlastně je tam něco s bombou, takže asi film o teroristech s hvězdným obsazením vedlejších rolí. Film, který vzniknout musel, protože takovéhle filmy o celebritách je prostě čas od času točit třeba. Koukat na ně ale rozhodně netřeba. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jendou jsem četl nějakýho moulu co napsal do novin o tomto filmu: " Nevím přesně jak tento film uchopit". To bylo asi to nejzábavnější v souvislosti s tímto filmem. Jelikož já jsem měl den, kdy jsem se chtěl týrat, šel jsem do půjčovny, pravou rukou jsem uchopil film a dovlekl jsem ho domu. 93 minut jsem nechápavě koukal, pak uchopil film do levé roku a šel jsem ho vrátit . Se čtyřma holkama s téhle kapely bych se v pohodě vyspal a bejt zlitej tak bych vzal i tu patou, aby o nic nepřišla. Ukažte mě druhou takovou kapelu, kde bych se chtěl vyspat se všemi členy kapely. Za to mají ode mě tyhle holky tu hvězdičku. ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Už si to nepamatuju, ale vím, že se mi tato slátanina docela líbila - teď bych se zřejmě na to nekoukla - ale v tý době - ježiš bylo mi třináct. Ale jednu věc si pamatuji " panebože já rodím co mám dělat? - Dej si nohy k sobě - na to už je pozdě, to měla udělat před devíti měsíci" Tehdá mě to hrozně pobavilo. ()

fruitbueno odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem na tom byla v páté třídě v kině a zatímco se to mým soudružkám pozdávalo, já jsem se už tehdy bila do hlavy a říkala si: Co je tohle za sračku?! Kdybych to měla vidět s odstupem těch x let teď, tak to asi nedám a zvracím do pytlíku od prvního skřeku po poslední decentní tónek. Achjo, ale svého času nejspíš pecka. Čas letí, děcka........ ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Musím dát aspoň hvězdičku, protože nikdy jsem nebyl do žádné celebrity zamilovanější než do Sporty Spice Mel C. No a protože ty nádherné oči má dvě a ti dojemné dolíčky ve tvářích má taky dvě stejně jako já koule, které právě převzali oteže rozhodování, tak dám hvězdy stejného počtu. Chtěl jsem dát čtyři....to víte ženský vás zblbnou. 30% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Richard Briers a Roger Moore natočili svoje scény za jeden deň. (m.a.t.o.)
  • Táto snímka je zaradená medzi 100 najzábavnejších filmov, ktoré kedy získali Zlatú malinu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama