Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (418)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Paródia, ktorá sa stala paródiou sama sebe. Občas dobré hlášky, väčšinou trapkovina kde sa sa niekto snaží obohatiť diváka známym aj neznámym. Fanúšikovie majú svoje zombie filmy, v tomto prípade je jasný zámer sa na nich zamerať. Ale je byť pútačom niečoho, čo obohatilo milióny filmových divákov, pričom na druhej strane je len byť prírastkom veľkého žánru. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Jasně, spíš než o film jde o recesi. Je tam vidět zápal pro věc, ale stejně tak i nedostatek financí a filmařských zkušeností. Poslední stránky scénáře se nejspíš dopisovaly na place a s hudbou mohlo být nakládáno taky o poznání lépe. Na tři hvězdičky to ale stačí, jedna je za Honzu Dolanského a jeho hlášky ("Chuť se přeceňuje...", "Za tohle nás paní pokojská nepochválí...", etc). Inu upíři mají svou Buffy, no a zombie myslivci zase Dádu... ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pakárna, která se však nedá nemilovat!!! Jan Dolanský a Jaroslav Dušek sypou jednu hlášku za druhou, kolem pobíhají zombie myslivci, do toho všeho hraje perfektní ro(c)k a vše je snímáno velmi dobrou kamerou (zpomalené záběry, detaily). V "Choking Hazardu" jsou desítky scén, u kterých se doslova válíte smíchy... Vlastně se válíte smíchy celý film. Jak taky jinak, když se v opuštěném motelu sejde šíleně ironický "nihilista", slepý filosof, pornoherec-Jehovista, přehnaná puntičkářka nebo uťápnutý manžel, ze kterého se vyklube "postrach zombievců"... Trapné? ANI TROCHU! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vy mi nedate pokoj ani po smrti?! ultimatni cechysticka zabava ktera si na nic nehraje a predevsim bavi jasne je to stupido ale na druhou stranu budete vyzdvihovat nektery sracky podobnyho razeni protoze sou Americky nebo budete taky trochu patrioti? peknej cernohumornej horor a navic z nalepkou Cz! konecne neco na co muzou bejt milovnici zanru patricne hrdi jo a Miroslav neumrel pro nic jeho mozek poslouzil a pozdrzel cas nez se zabijacti myslivci vydali zpatky prdet do hliny ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zombie Myslivci po česku, aneb Mysliveckému Honu Zdar !! Dagmar Patrasovou jsem měl vždy za hodnou a milou paní z Kouzelné školky, ale asi jsem se hodně mýlil. Choking Hazard je brutální českou zombie komedií, která apsenci děje dokáže vykompenzovat satirickými hláškami, které se celkem povedly. " Budu sežrán Zombie Myslivci ! Tak nemá zemřít filosof ", " Jak to , že se vlastně ještě hejbe, když už má bejt dávno mrtvej ? A koho to sere ?! ", " Každou chvíli může ožít jako Lesupán ! " Film sice není nikterak dlouhý, ale kratší stopáž by mu jen prospěla, stejně tak i lepší výkony herců, kteří se jen tak bezduše přesunovali po place. Hudba byla dobrá a k filmu docela sedla. Jako přínos českému zombie funny hororu zajímavé -> Slabší 3 * . 45 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Členové filmového štábu si sami platili jídlo, ubytování i dopravu. (jenik71)
  • Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře. (scharkan)

Reklama

Reklama