Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáš si na náš Eurotrip, =woody=? Spousta věcí bylo tehdá podobnejch. Chtěli jsme se jet slunit k Jadranu a skončili na severu Francie. Sice nám neukradli prachy (což tenkrát ani nešlo, protože jsme žádný neměli), ale tys doma pro změnu nechal pas i s občankou, takže z Anglie zbyl jen dým za trajektem. Na cestě k jihu nám ho sice žádná prodavačka nepřeblafnula mezi popelnicema v Amstru, nikdo nám do zadku nerval nic, co by připomínalo zbraň Terminátora, ani jsme nevolili novýho Papeže; zato jsme se zamilovali do učitelky z francouzskýho venkova, sprchovali se v horským cihlovým domě u Corinne, prožili odpoledne s dvěma Ruskama v přímořský citadele a potkali kouzelnýho dědečka z karavanu. Navíc jsme se vezli v policejním autě, spali v návěsu, krematoriu, vojensky střežený pevnosti, a když jsme uvelebeni na dalším návěsu projížděli noční Bratislavou, mám ten dojem, že jsme viděli už dostavěný nádraží. Uznávám cestovatele všeho druhu, ale ať mi tahle fantastická čtyřka promine, u mě jsou to obyčejní čájos. Svůj názor jsem ochotnej změnit jen v případě, že se Michelle domluví s Jessicou a vyrazej mě hledat do Litomyšle. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem teenage komedii s místy trochu zvláštním humorem. A nezklamal jsem se. Ten film mi dal přesně to, co jsem od něj očekával, a k tomu ještě scény, při kterých jsem se smál na celé kolo. Některé nápady byly velmi originální (hlavní hrdina jako nově zvolený papež, souboj lidských robotů, hooligans Manchesteru United - no řekněte, ve které teenage komedii narazíte na hooligans?) a neotřelé. Velmi mne dostalo přiblížení Bratislavy (suprová scéna s Miroslavem Táborským, který si chce za niklák koupit hotel nebo pes na ulici, jež drží v ruce lidskou ruku) a vůbec celá komedie měla to, co očekávám od nenáročné zábavy. Zklamaný jsem nebyl, ale na pět hvězdiček to u mne nebylo ani omylem (film by musel být kvalitní, musel by mít nějakou uměleckou a výpovědní hodnotu, měl by být aspoň trochu reálný a měl by se opírat o perfektní režii, brilantní scénář a grandiózní herecké výkony). Na čtyři hvězdičky to u mne také nebylo (i když se to k nim blížilo, na druhou stranu, mám-li porovnat s komedií Orange County, kterou jsem hodnotil včera, chyběly tam vytříbené charaktery a osobnost, kterou byl v Orange County Jack Black). Takže výsledek je tři hvězdičky, i když celkově to vidím na 70%. Třeba až to uvidím podruhé, tak svůj názor změním, nyní to však vidím na lepší tři hvězdičky, ale rozhodně mne tato teenage komedie nezklamala... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Samotný námět mě zaujal a i úvod filmu ve mně vzbudil dojem, že by mi tato podívaná mohla sednout. S přibývajícím časem mi ovšem začal vadit pitomý a jednoduchý humor a jediným potěšením tak zůstaly záběry Evropy a ústřední myšlenka - cesta za Mike. Potěšila však také hudba a čeští herci a sem tam nějaký ten vtípek. S tou Bratislavou to tvůrci trochu přehnali (ačkoliv to byl jistě záměr a snaha ukázat na představy Američanů o východní Evropě), jelikož se domnívám, že velká řada amerických diváků tomu opravdu uvěřila. Výsledný dojem z této lehce podprůměrné komedie nepřesahuje 2*. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi je stejne ten kontrast - na Slovensku je spina, hnus, lidi tam zijou jak zvirata X milovana Mieke bydli v panelaku v Nemecku, ktery je ale ve skutecnosti toceny kousek od toho hroooozneho Slovenska - v Praze na Andelu... Kdybych to skatulkovani v prubehu celeho filmu nebrala jako nadsazku, hned by to putovalo do kolonky odpad :) Scotty doesn't know! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • V sudech na pomaturitní párty bylo opravdové pivo. Podle režiséra ve scéně, kde Cooper (Jacob Pitts) přiběhne za Scottym (Scott Mechlowicz) poté, co jej vyhodí z vířivky, byl Pitts už trochu opilý. (HappySmile)

Reklama

Reklama