Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wayans rozhodně není Wilder a Někdo to rád blond už vůbec není Někdo to rád horké. Wayansův humor pendluje mezi tím průměrně fyzickým a tím nevkusným až čistě fekálním, což filmu neuvěřitelně podráží nohy na poli komediálního žánru. Je pravda, že už samotný námět - vydávat dva urostlé afroamerické policisty za dvě pohublé bělošské zbohatlice - je totální bizárek, nicméně místy to kupodivu i trochu fungovalo. Nejsvětlejším (míněno bez rasistického podtextu) bodem byl Terry Crews a jeho naprosto šílená postava; dále pak slušná dance-battle v klubu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další z řady "černých" komedií od Keenena Ivory Wayanse. Nejedná se samozřejmě o nic převratného, ale svůj účel to splňuje. Dva FBI agenti se v přestrojení vydávají za dvě blbé slavné blondýny. Trapasy na sebe nenechají dlouho čekat. Místy je to až nechutné. Co taky čekat od takového filmu. "To je Prada!" :D ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiální distributor považuje tuto komedii za bláznivou, ale spíš měl namysli komedii stvořenou blázny. Vlastně neměli namysli ani slovo komedie. Nechci ale nikomu toto tvrzení podsouvat, stačí se přesvědčit sledováním 100 minutového odporného hnusu. Děs, psychedelie a nutkání k self-defenestraci. To vás čeká pokud jste nějakými citlivými diváky, kteří preferují spíše Truffauta před Zeffirellim. Pokud jste obyčejnými diváky jako já, kteří směle vydrží i komedie s Jackem Blackem, budete přinejmenším zhnuseni principem filmu, jeho trapnou a nevtipnou zápletkou, idiotským výkonem všech zúčastněných herců a preferovanou touhou moderních dívek o nakupování naprosto zdrceni. Pakliže nejste ani jedním z nich, jste prostý masochista se sklony k mezirasovému sjednocení, tento film vás vezme za srdce. Pustíte si jej ještě jednou, jste s největší pravděpodobností hard core masochista a nemáte buňky k tomu dělat něco smysluplnějšího, jako třeba bloumat ulicí a nahlížet do výloh vietnamských kamenných obchodů, pozorovat několik hodin zklidněnou hladinu rybníka, krmit holuby imaginárním rohlíkem, jezdit metrem na všechny konečné stanice a celou dobu o tom vykládat spolucestujícím či zírat na svou obývací stěnu a předstírat zájem o švédský průmysl. Někdo to rád blond je naprosto, ale tím myslím opravdu naprosto, zbytečným a blbým filmem. Někdo to rád blond, ale někdo to radši nevidět. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob někdo to rád horké, ale o dost horší. Tady se tvůrci snažili o co nejvíc trapasů a nebo vtipnejch scének vyplívajících z převlečení hlavních hrdinů za ženský a občas to vypadalo dost křečovitý, ale některý vtipy se docela povedly, tady byly vlastně buď super vtipy nebo absolutní trapárny, řek bych že to bylo tak půl na půl. Je na tom hodně vidět že to dělal rodinka Wayansů, kerý povětšinou hrajou v různejch bláznivejch komediích, hlavně marlon Wayans tam dělal různý blbý držky, ale dá se to přežít a v některých částech filmu i dobře pobavit ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco je na vás jiného ... kolagen!" Přiznám se, že komedie založené na navlékání chlapů do dámských šatů mi připadají trapné, ale tohle je úplně jiná káva. Vydávat totiž dva černé agenty za dvě bohaté blond pipiny je nápad hrozně absurdní a splést si podobu dvou skoro třímetrových chlapů, nazouvajících boty č. 14, s dvacetikilovými kráskami nedokáže snad ani oko obdařené šedým zákalem. Přesto žádné podezření nemají kamarádky, novináři ani agenti FBI a to je hodně hazardní hra s divákem. Jenže kolem mne se v době projekce vyskytovala zábavychtivá společnost, která se při této hovadině bavila tak spontánně, že jsem se nechal strhnout. Abych se však tolik neshazoval, tak ta čtvrtá hvězda je za pozitivní vibrace Terryho Crewse a tak trochu jako výsměch tomu, kterak zdejší kritici zhlédli další kousek od Wayansů a zase se nachytali na to, že Wayansové jsou hovada, která to filmové umění vůbec ale vůbec neberou vážně.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Věta Terryho Crewse "Ó můj bratře, dostaneš svou vlastní", kterou říká Shawnovi Waynesovi předstírajícímu, že je poslíček na parkování aut, je převzata z reklamy, která v 80. letech často běžela na Black Entertainment Television. (HappySmile)
  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)
  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)

Reklama

Reklama