Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Nin 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička je Špión, který mě vojel další zatraceně sexy (tentokrát zase díky úžasné Heather Graham), i když taky místy zatraceně stupidní komedií. Občas jsem si říkal, že tohle už je fakt hrozný vtip, ale naštěstí Myers přichází i s vyvedenými a nápaditými fóry. Ty nejlepší jsou často postavné na slovním humoru, u kterého se obávám, že v českém překladu buď vymizel nebo není zdaleka tak dobrý - např. scéna, kde jsou různé prostřihy na lidi, kteří zahlédnou raketu ve tvaru penisu, ale vždy těsně než řeknou to sprosté slovo, uvidíme záběr na jinou postavu, která to slovo řekne, jenom v jiném, nevulgárním kontextu (např. je tu voják "Johnson" či chlápek jménem "Dick"). Pohodová, i když trochu blbá komedie. (7/10) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* Před nedávném jsem viděl bláznivou komedii Barb a Star u jejíhož sledování se mě vybavil právě Austin Powers a tak jsem si ho musel zopakovat, jestli mi nezačal měknout mozek, že mě začaly bavit takové crazy věci. Naštěstí se mi potvrdilo, že tohle je opravdu jiné – poněkud zatuchlé kafé, které se s výše uvedeným filmem nedá srovnávat – aspoň v mých očích. Styl humoru Špionátora mi už tak nesedl a ani jsem se moc nebavil. Nemůžu říct, že bych se vůbec nezasmál, ale spíš jsem si tu užíval hypísáckou stylizaci a narážky proti prudérnímu dnešku. Vlastně je to taková parodie na Jamese Bonda viděná očima Mike Myerse. Přesto mě to neodradilo a ještě jsem si k diváckému zážitku přidal i druhý díl. Což byl ještě větší úlet, ale tady se vařilo už jen ze „slávy“ staršího bratříčka. Nic proti ničemu a asi je dost diváků, co na podobných kouscích ujíždějí. Já se k nim rozhodně nepřidám a abych ukázal své dobré srdce, tak ani jeden nedostane odpad ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Hurley bola nahradená Heather Graham, takže je stále na čo pozerať. A Mé Mini nemá chybu. Každá scéna v ktorej sa vyskytne spoločne s Dr. Zlounem je ozdobou tohto filmu, respektíve celej série. Bohužiaľ je tu oveľa viac sex narážok, vyšší stupeň trápnosti humoru a dokonca aj hudobne/tanečné vsuvky. Pokračovanie si drží štýl jednotky, ale už to nejako nefunguje. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Herec, kterého v prvním filmu Austina Powerse přejel parní válec, hraje v dalším díle monitorovacího technika NATO. (PußyMagnet)
  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama