Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to mohlo mít takovej úspěch a nechápu jak moch majers po nic moc jedničce natočit dvojku, obvykle se točí sekvel, když je jednička hit, což tady neplatí, tady byl hit až dvojka, bohuželm byl to taky shit a to dost velkej. Majers fak neni wůdy elen ani saša baron kohen, nechápu, že z toho mohla vzniknout série. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, co jsem proti tomuhle filmu dřív měl. Asi jsem ho jako malý špunt nepochopil. Tvrdá parodie na bondovky. Kadence drsného a někdy trochu debilního humoru mě až dostávala. Tenhle film se fakt nebere vážně. Je potřeba vypnout mozkové závity a užívat si tu zvrhlost plnými doušky. Jestli mě to bude bavit i příště, tak budu muset přitlačit. Tlustej parchant rulezz.. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uhozené a nechutné. A údajně vtipné. E-e, je tomu ještě jinak. Je to trapné. Pár, doslova pár (dvě) vtípků bylo dobrých, ale zbytek je...to slovo ještě nevymysleli. Ale takový je a trojitý. Dějově zvrácené, debilní... Jediné pozitivum je snad v závěrečných titulkách. Ehm, proč vlastně tomu dávám tu jednu hvězdičku? Snad z lítosti. Jdu si od týhle dekadence vypláchnout mozek na Červeném Traslíku. ()

asanakis odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád parodie a to většinou hodně. Ale v každém žánru lze najít skvost a pak také to, čemu zde na ČSFD říkáme odpad. Tím je pro mě Austin Powers. Špion, který mě vojel ve mě vzbudil dojem naprosto ztraceného času, kdy jsem si říkal, že nerozumím tomu, proč je tato postavička poměrně populární. Naprosto trapný "humor", který dávám do uvozovek, tak jako trapný Dr. Zloun, skoro vše o čem mluví. Námět celkem o ničem, dějová linie poměrně nudná, jediný co mě občas trošku vytrhlo z myšlenek na to kdy už to konečně dojde ke svému konci, byl poměrně zdařilý soubndtrack. No abych nebyl tak tvrdej, musím uznat, že jedna vtipná scéna se zde našla. Moment, tak to budu tvrdej, jelikož to je sakra málo na to, jak moc jsem se jinak celou dobu nudil! ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (34)

  • Lisa Hulimpyj (Gia Carides) se v originálu jmenuje Robin Swallows. „Robin“ se v anglickém slangu užívá jako označení pro mužské přirození a „Swallows“ znamená polykat. Radana Chuja (Kristen Johnston) je v originálu Ivana Humpalot. „I wanna“ je v překladu „já chci“, „hump“ je slangový výraz pro sex, „a lot“ je „velmi hodně“. (funhouse)
  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama