Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Livingstone by se od svých vrstevníků asi příliš nelišil, nebýt té bubliny. Příroda si s ním zahrála a on zcela postrádá vrozenou imunitu. Chce-li žít, musí se zdržovat v absolutně čistém a sterilním prostředí. To mu dokáže zajistit pouze neprodyšná umělohmotná bublina. Jimmy je spokojený, prožívá podobná dobrodružství jako jeho kamarádi ... jen v obýváku v bublině. Když ale dojde na lásku a Jimmy se zakouká do půvabné Chloe ze sousedství, která se má brzy vdávat, nezbývá mu, než sestrojit bublinu, v níž se bude moci pohybovat i venku. Čeká ho totiž dlouhá cesta. Svatba, kterou chce překazit, se koná na místě vzdáleném téměř tři tisíce kilometrů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (112)

Kraliczech 

všechny recenze uživatele

Už se budu s mými komentáři opakovat, ale tenhle film mě pobavil a zase, mám filmy, které mi z hlavy vyplujou hned u titulků, ale tenhle film si fakt pamatuju a nespletu si ho a zároveň se na něj přesto kouknu rád znova. Občas trochu ujede špatnej vtípek nebo trochu přehnaný hraní, ale na to se u takovýhle filmů nehraje a příjemní herci s milym příběhem to ospravedlňí - 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Všichni vypadněte, má těžkou imunitu!“ Minimálně prvních 40 minut jde o nepřestávající smršť vymakaného, k hlasitému smíchu nutícího humoru, dělajícího si prdel hlavně z obecné malo i velkoměstské úzkoprsosti a netolerance, zažitých předsudků, nadřazenosti, homofobie a nesnášenlivosti ke všemu odlišnému či fanatickosti. Jimmyho matka je ve svém nechutném ztělesnění tohoto všeho, až unikátní. Tu si prostě zamilujete, i když by jste ji v reálu nechali zabít, rozčtvrtit a znásilnit (přesně v tomto pořadí!!!) komandem bezbožných (respektive ve správného boha nevěřících) zahraničních dělníků. Už ten její úvodní výstup s míčem, nebo zakončování klasických pohádek... Ale v jednom měla pravdu, přeříkávání slibu věrnosti by dokonale fungovalo i na mně, ono to asi musí fungovat na každého. Ke konci se už to zvrhne v klasickou romantiku se šťastným koncem, ale než k tomu dojde, já se fakt hodně bavil. Matka nadávající manželovi, že ten výhrůžný dopis napsal špatně, chlápek na autobusové zastávce nebo sup, snažící se na poušti dostat do bubliny polomrtvého hlavního hrdiny, to jsou scény, na které jen tak nezapomenu. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu specificky film. Komedie, kterou nutno odkoukat od zacatku do konce. Pujcil jsem si to hlavne kvuli Jakeovi a Trejovi, zajimalo mne, co tihle dva delaji spolu v komedii :D. No, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen. Je to sice ujete, naprosto silene, plne blaznivych postavicek, ale bavi vas to, bavi od zacatku do konce. A k tomu naprosto skvely hudebni doprovod. A dokonce jsem uronil i jednu slzu ;). ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Milý, hodný a bezelstný Jimmy, vychovávaný matkou doslova i v přeneseném smyslu slova v bublině v podání Jake Gyllenhaala, to byla docela příjemná oddechovka s dost velkým množstvím vtipných scének. Danny Trejo jako drsný motorkář s velkým srdcem taky potěšil. Pravda je, že asi od půlky už to trochu nudí, ale i tak je to pořád docela fajn film. ()

lubbax 

všechny recenze uživatele

taková tradiční netradičně ujetá komedie o klukovi co se narodil bez imunity a proto musí svůj život trávit zavřený v bublině... spousta bizardních postaviček, nádherný look, skvělý jake gyllenhaal, několik opravdu vtipných scén, lehce předvídatelná pointa, lineární klišovitý příběh. pohodová "roadmovie" oddychovka u které jsem se hlavně ze začátku docela dobře bavil. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v La Verne, v Los Angeles, v Palmdale, v Piru a Santa Paule v Kalifornii a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama