Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pohodova road teen komedie, ktera doplaci na ne zrovna extra zajimave deni a pomerne nesympatickou skvadru, kde jediny kdo stoji za zminku je spravny kostej DJ Qualls a borec krmici anakondu Mitche. Kazdopadne po shlednuti tohohle kousku si to asi rozmyslite, az si priste budete chtit objednavat toasty. 4/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, které ke čtvrté hvězdě chybělo vidět to v původní anglické verzi (a ne s debilním levným dabingem). Jinak fór se slepeckým autobusem a hlavně konverzace s nevidomou recepční patří k vrcholům filmu. "Nekrmte mi toho psa!" "Já ho nekrmil." "Nelžete. A netvařte se na mně takhle!". Jo - a Tom Green je psychopat. ()

Reklama

fantoci 

všechny recenze uživatele

To je prostě kultovní film. Kdo neviděl road trip tak nezažil nic skvělýho. My jsme podle něj dokonce pojmenovali svoje hromadné chlastací akce. Tohle je film co za to stojí. Pes co hulí trávu, černoška s obrovskejma bombarďákama, jeden obří had,onanie jinak a jedna špatná videokazeta. A Road Trip může běžet a běžet. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijdou dny, kdy si člověk přijde úplně vygumovaný a potřebuje si vypláchnout hlavu nějakým nenáročným snímkem. Z tohoto důvodu jsem včera večer sáhl po tomto filmu. Teenagerské komedie nemusím, ale Todda Phillipse jsem si díky Pařbě ve Vegas docela oblíbil, tak jsem si řekl, že dám Road Tripu šanci. Že to bude pokleslé a ujeté, to jsem čekal. Zároveň jsem ale čekal, že to bude také zábavné. A já se po většinu filmu spíše nudil. Dobré vtipy nedotažené, slibné postavy nevyužité. Je to sice snesitelná teenagerská komedie, ale bohužel nudná. Slabé tři. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

No, Prcičkovské sérii (původní trilogii) Road Trip sahá někam do pasu, v žánru teenage komedií je někde u středu a úrovní vtipů v těsné blízkosti She's the Man či českých Snowboarďáků. Vtipům se občas zasmějete, ale napodruhé už je všechno suché a v několika případech i krajně trapné. Herecké obsazení nenabízí krom nahé Amy Smart a Stifflerovsky božího Seanna Williama Scotta vůbec nic, navíc mi vypravěč přišel šíleně otravný a totálně mimo mísu. Scény s krmením hada mi vůbec vtipné nepřišly, když nad tím teď přemýšlím, nejvíc jsem se smál při zjištění, která videokazeta byla poslána a při skoku přes potok. Ne, od Road Tripu jsem čekal více a jeho status kultovní komedie nechápu, to bych spíše čekal u Eurotripu, kde jsem se bavil o poznání častěji. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)
  • Jedným z dôvodov, prečo nevzniklo priame pokračovanie, boli producenti. Tí nedokázali prísť s ničím, čo nakoniec nevyzeralo ako niečo rovno vystrihnuté z filmovej série Prci, prci, prcičky. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama