Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Je to kravinec, ale v rámci teenagerovské komedie celkem perlička. Přisprostlosti je tu tak akorát, člověk nemusí zhnuseně kroutit hlavou nad velkými nechutnosti. Partička je vcelku úsměvná, ale že bych se u toho válela smíchy, to rozhodně ne. Příběh jak ze šablony pro mladší vrstvy na můj vkus velmi dobře doplňují super písničky. Herecky je to utáhnuté vcelku dobře, děsně mě tam iritoval blbec s hadem a vypravěč v jedné roli. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1065. hodnocený film: Kolikrát jsem viděl film s podobnou zápletkou, ale kolikrát to už u mě zafungovalo? Viděl jsem horší filmy, ale i daleko lepší. Snímek svou originalitou a ani vtipností na "prcičky" nemá, ale pobavil mě náramně. 4* mu dám, i když jsem ho tu sepsul. Spíš to vidím tak, že s odstupem času bych asi hodnotil přísněji. 4* ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě se ke kajícně pozitivním komentářům musím přidat. Road Trip sice je americká teenagerovská komedie, ale narozdíl od mnoha jiných má kromě několika děsivých scén (na nichž má lví podíl Tom Green) i dost nezapomenutelných momentů, které opravdu stojí za vidění. Tohle je prostě to lepší ze záplavy komedií, kterou nám naši mírumilovní američtí bratři poskytují. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

OK, je to teenagerská komedie, nicméně i já se musím přidat k početné skupině lidí, kteří ač tento žánr nemusí, tak se příjemně bavili. Musím dokonce říct, že nebýt tam těch několik typických fekálních scén (sice bych je spočítal na prstech jedné ruky, ale obličej jsem při nich křivil tak, že je nemůžu opomenout) bylo by hodnocení ještě o kousek vyšší. Neříkám, že je to nějaká inteligentní zábava, ale fórky mají šťávu a jsou většinou skvěle vypiontované (celá akce s přeskokem mostu je nezapomenutelná). Velkým plusem také je ladění do road movie, o které už jsem psal, že je trochu sázkou na jistotu a ve spojení s tímhle žánrem to přidalo další kladné body. Musím taky pochválit konec, který byl nečekaný a poměrně neklíšovitý. Ode mě tedy palec nahoru a spokojené tři hvězdy.....škoda že následnící tohohle jednoho z průkopníků žánru si z něj vzali takřka jen to mizerné, mohlo to být úplně jinde. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, které ke čtvrté hvězdě chybělo vidět to v původní anglické verzi (a ne s debilním levným dabingem). Jinak fór se slepeckým autobusem a hlavně konverzace s nevidomou recepční patří k vrcholům filmu. "Nekrmte mi toho psa!" "Já ho nekrmil." "Nelžete. A netvařte se na mně takhle!". Jo - a Tom Green je psychopat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Na konci filmu údajne dorazia hrdinovia do Austinu, no v skutočnosti sú len pred školou Emory University, ktorá sa nachádza v Atlante. (ShortyIC)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama