Reklama

Reklama

Kouzelný kolotoč

  • Velká Británie The Magic Roundabout (více)
Trailer

Obsahy(1)

Animovaná britská pohádka na motivy populárního televizního seriálu. Malá Florence si bezstarostně hraje v krásné zahradě s kolotočem, znenadání se však vinou zlého kouzla ocitne uvězněná v tajemném ledovém vězení. Čaroděj Zebedee proto svolá všechny její přátele psíka Dougala, který miluje cukr a svojí Florence, krávu Ermintrudu, která zpívá operu a myslí si, že umí zpívat, slimáka Briana, který ji jediný obdivuje, a pohodového králíka Dylana. Čaroděj jim poví, že kdysi dávno, kdy byl svět ještě pokrytý ledem, jeho předkové bojovali proti zlému čarodějovi Zeebadovi, a podařilo se jim ho uvěznit v ledovém vězení pod čarovným kolotočem, kde měl zůstat do té doby, dokud si všichni na kolotoči budou hrát v harmonii. Vinou zlé příhody se však kouzlo přerušilo a vypustilo Zeebada na svobodu. Teď musí za tři dny najít tři diamanty, které mu zaručí svobodu a umožní mrazivou pěstí vládnout celému světu. Naši čtyři přátelé se okamžitě vydají na nebezpečnou cestu, aby našli tři kouzelné diamanty dříve než Zeebad. Podaří se jim zachránit svět? Zachrání svojí kamarádku Florence? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Smetákovitý pes závislý na sladkostech, zajíc, zpívající kráva (myšleno to zvíře), hlemýžď a mluvící mašinka zachraňují svět před zlou pružinou, která chce nastolit vládu zimy a jeho poskokem . Problém je v tom , že je to cílené až moc na malé děti postavy se snaží být vtipné nebo hláškovat, ale absolutně to k nim nepasuje. V celém filmu jsou zhruba 3 dobré vtipy a scény (většinou od toho psa naopak ten zajíc je úplně marný snad nejdebilnější postava ve všech animácích na světě co kdy vznikly a vzniknou). 60 procent ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No co k tomu dodat, bejt mi pet let tak budu asi nadsenej. Mame tu particku potvor, dva souperici kouzelniky - modry a cerveny pero, nejakou tu akci v podobe honby za kouzelnejma diamantama. Pet mi ale neni, takze me to nijak zvlast nebralo, animace vypada divne plasticky, postavy jsou dost otravny, tempo obcas vazne, na druhou stranu, obcas to precejen je vtipny a o minimu scen by se skoro az dalo rict, ze jsou natoceny docela stylove. Film ale hodne zachranuje perfektni hudba, diky ni sem se skoro nenudil a bez nejakyho vetsiho nasrani dokoukal tuhle infantilnost pro nejmensi do konce. Lepsi 2*. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Putování a soupeření, kdo na konci cesty plné úkladů první zhaftne šutr, kterým zachrání (eventuálně ovládne) svět nebo tak něco. Originalitou to nesrší, ale není to úplná bída; největší nevýhodou tohoto animáku je, že prostě není pro dospělé a je to na něm na první pohled vidět. Ale nemusí snad na světě existovat jenom stomilionové trháky, není-liž pravda? ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Snímek, na který jsem se dobrovolně nechtěl dívat, ale byl jsem donucen mladšími sestřenkami. Inu, dalo se to přežít. Ač mám animáky rád, tak k anglické tvorbě jsem si ještě cestu nenašel. Většinou se jejich díla vyznačují otřesnou animací, což je patrné i u tohohle. Občas to bylo směšné (rozuměj pousmál jsem se), ale jinak to bylo vskutku určeno pro cílovou skupinu, do které patří spíše sestřenky, nikoliv já. Takže s mírným odstupem hodnotím 45% ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..bolo by pár milých večerníčkov..ale je z toho film, ktorý zo začiatku prekvapí ("čo to ..r.. je?"), keď nasadí silu citácií a odkazov na LOTR a ďalšie..dosť rýchlo sa ale preje, a už len chladne odčítavate filmy, ktoré už parafrázovalo XY iných animákov a vtipnejšie..deti snáď prejavia viac nadšenia.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama