Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

maruli 

všechny recenze uživatele

Mno.. co k tomuhle říct. Chtělo by se mi dát odpad, ale na celé jsem s maminkou vydržela koukat až do konce, takže si to tu jednu asi zaslouží. Nesnaším pitomé příběhy a lacinost a vulgaritu. Tomuto příběhu se dostává obojího. Dokonce i Steve Buscemi tu vypadá pitomě (!). Celým filmem vás budou provádět nesmyslné řeči o zvracení, poznání, že všichni nastávající jsou hajzlové a kdo neuteče od oltáře, jakoby nežil. Jestli se budu chtít nechat moralizovat, určitě né filmem se Sandlerem v hlavní roli. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, Drew Barrymore ve filmech takového typu také hraje dost, ale v tomto je opravdu asexuální. Neříkám, že jindy je sexy, ale tady je to tragédie. Vím, že to není porno, ale přece jenom... Jinak film nic moc, jen ta hudba byla super. Ve filmu Mr. Deeds - náhodný milionář jsem slyšel jak A. Sandler zpívá D. Bowieho, což mě přivádí k tezi, že jej Adam má rád stejně jako já. Toto není první film, ve kterém Adam hraje a jsou tam super písničky. Takže mimoto, že je to můj oblíbený herec, máme i velmi podobný hudební záběr. PS: Jo a sexy zde byla Christine Taylor: "Pojď dál a dostaneš, co budeš chtít". ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a Drew Barrymore v romantické hudební komedii, která má evokovat hudbu a styl 80. let, ale působí spíš trochu trapně. Sice chápu snahu Adama Sandlera o neobvyklé kombinace žánrů, ale někdy to prostě nefunguje. Tady rozhodně ne. Adam hraje zpěváka, který pěje na svatbách. Drew hraje holku, která na stejných svatbách pomáhá s přípravou jídla a pohoštění a servírováním. Také zde hrají Billy Idol a Steve Buscemi, ale jen cameo role, přičemž Billy je otřesný a Steve vynikající, jako (skoro) vždy. Jenže cameo rolemi film neuděláte. A kde chybí nosnější příběh a charisma mezi herci (zvláštní je, že v jejich jiném společném filmu - 50x a stále poprvé - to charisma je), tam těžko čekat divákův větší zájem. V podstatě totiž přes výše zmíněná ozvláštění, k nimž patří i hudba 80. let a Culture Club a tak, jde o tuctovou historku o tom, jak se vídali, seznámili, rozešli, a v letadle srdceryvně našli. Jenže jim nevěříte ani "lá lá", natož zamilovanou písničku. Podle mě chytil Adam Sandler dech až od roku 2001/2002, možná by stálo za to zjistit, koho mu tenkrát osud přivál do cesty s nějakou tou radou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl najít jedno jediné slovo charakterizující tento film, zvolil bych "tuctový". Alespoň co se dějové linky týče. Zajímavým dělá snímek herecký ansámbl (v čele se zábavným Sandlerem) a dobový soundtrack, poskládaný vcelku povedeně. V souvislosti s tímto netuším, co tvůrce vedlo k zasazení příběhu do osmdesátých let, leč podařilo se jim tak odlišit od podobných příběhů. A že jich není zrovna málo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Emoce 9/10/// +nádherná hudba, Adam Sandler ještě nikdy nebyl příjemnější, krásný příběh, skvělí český dabing, romantika až na půdu -jej, snad jen škoda, že jsem film neobjevil dříve/// Obrovské překvapení. Dlouho jsem se k tomuto filmu nedostal a nyní 11 let od natočení jsem měl tu možnost. Film jsem si z nedostatku času rozdělil na čtyři části, ale vždy když jsem se začal dívat tak mě film neuvěřitelně zaujal a vtáhl do děje. Ke konci jsem si přál aby ještě nebyl konec. Moc se mi to líbilo./// Celkem 90%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama