Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Miluju osmdesátý léta - miluju tehdejší hudbu, tehdejší oblečení, tehdejší účesy a tohle všechno (plus skvělý humor, vynikající výstupy Jona Lovitze a Steve Buscemiho /kterej ani není napsaný v titulcích, ale za ten jeho výstup by tam měl být hned jako první a velkými písmeny/, nádhernou Christine Taylor, starý profláklý osmdesátkový hity mnohdy v novém otextování a Billyho Idola) mi tenhle film naservíroval v plné síle v naprosto vynikajícím provedení. Tohle je opravdu romantická komedie namíchaná přesně 50/50. Adam Sandler na počátku své nejlepší formy, zřejmě nejlepší film, co jsem s ním zatím viděl. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Rebierka, rebierka, samé rebierka! Prečo nejedia ryby?“ V PIESNI PRE NEVESTU vytvorili Adam sandler zdatný a vtipný párik s Drew Barrymore, snímka však postráda výraznejšiu atmosféru, vtipnejšie dialógy, lepšie/výraznejšie podporné figúrky atď. Plusom sú slávne pesničky, opilec Steve Buscemi a niekoľko vydarených scén (Mutanti od stola č. 9). ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Víte 5 hvězd se nemusí vždy dávat jen filmům s velkímy hereckými nebo režisérskými esy, ale taky někdy i filmům, z kterého máte dobrý pocit ze srdce a se zábavy, která je v tomto filmu laděna na romantickou notu. Mě tento film oslnil jako velmi příjemná romantická komedie plná písniček a skvělě fungující chemii mezi sandlerem a Barrymorovou 86%. ()

ARIS 

všechny recenze uživatele

Příjemná a podařená komedie doprovázená hezkejma písničkama. Přesně jak už tu někdo napsal. Sandler je bezva sympaťák a Drew je roztomilá. Ten vrcholnej konec v letadle je perfektní!  Je to přesně ta správná romantika na letní odpoledne. Člověk to dokouká, vezme mobil zavolá svý holce a někam si s ní o letním večeru vyrazí. Bylo to zkrátka hezký! ()

winniefred 

všechny recenze uživatele

Minulý týden jsem viděla tento film asi po čtvrté nebo dokonce po páté. Nevyhledávala jsem ho, jen nebylo v televizi nic lepšího. Tak jsem si řekla, že se podívám, jestli jsem ho ohodnotila a nestačila jsem se divit. Po prvním shlédnutí jsem usoudila, že je hoden dvou hvězdiček, ale protože jsem se při čtvrtém až pátém podívání vůbec nenudila, a ba naopak jsem se stále bavila, tak jsem musela ty hvězdičky přehodnotit. A z toho plyne, že opravdové hodnocení se projeví časem. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)
  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)

Reklama

Reklama