Reklama

Reklama

Kukuřičné děti

  • USA Children of the Corn (více)
Trailer

Mladí milenci se na své cestě napříč Amerikou zastaví v malém městečku v Nebrasce a dozví se šokující věc. Jednoho dne před třemi lety zde děti, na příkaz démona zvaného ‘‘Ten co chodí mezi řádky‘‘, zabili všechny dospělé... V mysteriózním hororu natočeném na motivy povídky Stephena Kinga.
Dvanáctiletý kazatel přijíždí do malého městečka obklopeného nekonečnými lány kukuřičných polí. Ovládne místní děti a přikáže jim zabít všechny dospělé, aby jejich krev přiživila úrodu. Dětem je zakázáno tančit, hrát nebo zpívat a když je jim osmnáct, musí se obětovat kukuřičným polím. Některé z nich se pokusí utéct, ale krvelačný Malachai je uloví. Pár mladých milenců na cestě napříč zemí uvidí na cestě mrtvého mladíka, přivezou ho do zdánlivě pustého městečka a potkají tam jeho vyděšenou sestru. Dívka se jim snaží vysvětlit co se zde děje a varovat je před ďábelskou nadvládou teroru, ale dvojice jej brzy pocítí na vlastní kůži. Živí dospělí nejsou v Gatlinu vítáni, takže musí udělat vše, aby unikli z posedlého městečka živí... Literární předlohou dnes již kultovního snímku byla povídka mistra hororu Stephena Kinga. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MarioOne

MarioOne (hodnocení, recenze)

jojo,to byl můj první horror?no ale zase na druhou stranu,popcorn mám docela rád :)

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

jo byl to dobrý horor na jednu stranu knížka byla jiná a dopadla líp takže verze stephna kinga měla super konec tento konec byl udělaný celkem špatně ale začátek byl jen v minulosti a pak se ukazalo kdo je vrah ale bylo to něco podobného jako noční můra v elm street kde je ale jeden vrah jinak to bylo podobné byly tam nadpřirozené scény strašidelná atmosferá nechiběla ale ve stephenově verzi to muselo vypadat ještě líp měl ale i lepší příběhy třeba hřbitov domácích zvířátek ale hudba k filmu nechyběla od Jonathana Elisa do bylo podobná hudba jako ve filmu Horor v Amityville a tady je i podobná atmosféra škoda že Horor v Amityville nenapsal Stephen King to by bylo ješte lepší ale není to sice gore jako Krvavá Zátoka Pach Krve Hory Mají Oči  Hory Zalité Krví ale dobrý horor a je to o moc lepší než remake

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

Dost slabý horror.Skoro žiadne napetie a tie smrti boože to si robia srandu.Moje hodnotenie 1* 15%

Chloe..

Chloe.. (hodnocení, recenze)

Škoda, že příběh nedopadl stejně jako jeho knižní předloha.. :-O

Candid

Candid (hodnocení, recenze)

První horor, který jsem viděla, už si ho ale nepamatuji a ani nevím, jestli by stálo za to ho znovu vidět (?)...

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

noo musím říct že pár dětí by zasloužilo na :-D ale Isaak byl fakt hrozivej

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Byl to docela zajímavý film, dávám 4/5 - 3 za film + jednu za Izáka, ten se fakt povedl, jak vzhledem, tak tím brutálním hlasem:)

Reklama

Reklama