Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rušný den v Ohiu: Manželé Clarkovi se na letišti loučí se synem, který vylétá z rodného hnízda. Mimořádně zdrcená je z toho hlavně Nancy (Goldie Hawn), protože dala kdysi přednost rodině před kariérou a teď nemá představu, co s načatým životem. V podobné situaci je i Henry (Steve Martin), po mnoha letech propuštěný z reklamní agentury. O novou práci se má ucházet v New Yorku a Nancy se rozhodne ho doprovázet. Jenže na letišti se Clarkovým ztratí kufr, přijdou o peníze, a to je teprve začátek. Bude hůř a povadlé manželství bude muset projít těžkou zkouškou... (Oskar)

(více)

Recenze (51)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rejza Sam Weismann /Muj Pritel Monk/ natocil len slaboduchu komediu. Steve Martin je vacsinou brany ako tvorca inteligentneho US humoru a veru aj taky Sandler a Styller maju za nim co dohanat. Tu sa vsak maestro sekol, Martin je len jedna hviezda vo filme a tudiz to sam neutiahne. Ne, ne, US inteligentna komedia takto nevyzera : 30 % ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Steva Martina som nikdy nemusel. Nemám rád, ked sa John Cleese strápňuje vo filme, hoci v televízii bol za veľkého génia, dokonca aj po skončení Pythónov - Hotýlek. A hoci záležitosti ako réžia alebo kamera boli v pohode - scenár tradične ništ moc - a napriek sympatickej Goldie Hawn musím udeliť iba priemerné hodnotenie. Jedna z mnohých podobných komédií o tom, ako sa výlet do veľkého mesta komplikuje a komplikuje... ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se jedná o remake filmu ze sedmdesátých let s Jackem Lemmonem, předpokládám, že ten je o třídu lepší než tahle připitomělá taškařice, která ač přímo nenudí, rozhodně není k smíchu! Steve Martin už ztratil ze svého komediálního talentu hodně, ne však tolik jako Goldie Hawn ze své příjemné milé krásy! ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

Goldie a Steve si spolu zahráli už v Promiň, jsi ženatý a je vidět, že jim to spolu neskutečně funguje. Steve Martin je v mužském konediálním světě tím, kým je Goldie Hawn v ženském komediálním světě... oba na trůnu a i když to není původní verze, oba jsou vtipní, ve svých rolách důvěryhodní a neskutečně živí :D A je vždy bezva vidět mladou Cynthii Nixon v roli nymfomanky... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Úspěch nebo neúspěch této komedie v očích diváka je úzce spojen s tím, zda veterány hovadských komedií osmdesátých let Martina a Hawnovou řadíte mezi své oblíbence nebo naopak. Já jsem ten první případ a zpočátku jsem byl nadšený z jejich opětovného shledání, ale jak vidíte, časem jsem to přehodnotil. Především je to remake komedie Neila Simona s Jackem Lemmonem a ani ta se nepovedla tak, jak bývalo tehdy zvykem. No a nová verze udělala jednu velkou chybu: použila základní princip, ale dialogy a situace jsou zcela nové. Pokusit se přetrumfnout boha americké komedie Neila Simona je pošetilý nápad, zvlášť když to svěříte Marcu Lawrencovi (Slečna Drsňák a jiné) Na druhou stranu - Steve Martin i Goldie Hawnová už jsou poněkud za zenitem a se svou pošramocenou pověstí už asi žádnou díru do plátna neudělají. Tohle je zřejmě jejich nadobro poslední společný film. A protože jako dvojice jsou přece jen lepší než jednotlivě a John Cleese tu hraje hezkou vedlejší roli maniakálního hoteliéra (taky vám to něco připomíná? :-), objektivních 30-40% povyšuju na zcela subjektivních 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Josepha Mahera (pan Wellstone). (HappySmile)

Reklama

Reklama