Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Radiany přijíždí zástupce švýcarské firmy, která Radianě dodává stroje. Dožaduje se však něčeho zcela jiného než peněz, trvá na plnění smlouvy o dodávkách materiálu. V Radianě však o žádné takové smlouvě nikdo neví. Brzy je jasné, že pro Radianu nevýhodnou smlouvu připravili dva emigranti před svým opuštěním republiky. Ředitel rozjíždí akci na vyvázání Radiany z nevýhodné smlouvy. Bude-li úspěšný, čeká ho záhy další náročné rozhodnutí, zda jet na výstavu do Brna, když si není jist připraveností výrobků. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domnívala jsem se, že už jsem v československém seriálu viděla všechno, omyl. Zuby, zuby, zuby a ještě jednou zuby. Všude vidím Vrabcovy zuby a stále je křečovitě cení. Předpokládám, že měl k dispozici vlastního dentistu, který mu vždy po ukončení natáčecího dne vypáčil sanice. Dost by mě zajímalo, co tím cenêním se Sokolovským sledovali, asi to znamenalo, že pan ředitel má radost. Do nějakého odvážného hororu dost dobrý. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zástupce kapitalistické firmy ze Švýcarska se přišel ohánět za pofiderních okolností uzavřenou smlouvou. Ale jelikož socialistické hospodářství tvoří jednu rodinu táhnoucí za jeden provaz, musí si smlouvu uzavřenou s emigranty zastrčit kamsi a navíc je mu ještě dáno na vědomí, že by jeho firma mohla přijít o kšefty a připravit se o těžké valuty ze socialistického Československa. ()

Reklama

Reklama