Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to primitivni, jasne ze je to nablbly a kupodivu i predvidatelny:) Ale co si na to proboha stezujete? To je jako byste sli do kina na Komando a pak si stezovali, ze to nema pribeh...Ztroskotana laska je samozrejme vyplach, ale kdyz to cekate predem, tak vydrzite az do titulku bez toho, abyste celou dobu krivili hubu jak po kousnuti do citronu... ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Tak tak jsem se udržel a skoukl jsem první půlku. Pak jsem řekl dost. Už žádné další minuty tohoto braku. Když hodnocení, tak hrozné. Tento film nemá absolutně žádný děj, nic, ani to ztroskotání na poloopuštěném ostrově mi nepřišlo originální. Ještě když se dostane najednou do letoviska a potká tam svého nejlepšího kamaráda kterého zavede na opuštěnou část ostrova. Dál už jsem na to koukat nemohl sorry, takže dal bych odpad, ale ta 1* akorát za Amandu. Ale jinak, hrozný. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Já film považuji snad skoro až za parodii na běžné komedie pro teeagery. Vždyť už od začátku je jasné, že ta roková hvězda připadá jako hvězda jen poblázněnejm holčičkám a Amanda Bynes je ukázkovým příkladem. A i té připadá nechutný, když se tam třeba potírá nějakým tím jídlem... A i ty vedlejší postavy mi připadají celkem vtipné. A díky tomu mi nevadí ani to, že pointa je jasná už od začátku. Prostě komedie. Tak proč ne? ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Blbina pro desetiletý holky. Koukat se na to s jistým sebezapřením dalo, i když po pár minutách jsem chtěl od telky zdrhnout. To jak Amanda Bynesová křepčila na tom zoufale trapným koncertu, to teda byla síla. Po pár minutách bylo jasný jak to dopadne, takže záleželo na tom jak to je natočený. Celkem blbě. Jediný na co se dalo dívat byly exteriéry. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Slabulinká teenege komédia s dejom tak zaujímavím, že je výborným uspávadlom. Môžno to kategóriu deciek bez občianského pobaví, no keďže je som právoplatným občanom už dosť dlho, hodnotím ako hodnotím. Základná pointa je spomenutá už v úvodných piatich minútach filmu, takže ak ste si svoj preukaz už vyzdvihli, choďte si radšej niekde sadnúť a nemárnite čas týmto "filmom". Ja som mal smolu... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama