Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

lumiros 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická komedie, která není určená pro mne, ale shlédl jsem jí, abych věděl o čem je. Mé náctileté dcerce se strašně moc líbila, tak i to je důkaz, pro které publikum tento snímek je. V podsatě celé je to o platonické lásce jedné slečny k jedné rockové hvězdě. Nešťastnou náhodou spolu ztroskotali na "zdánlivě" opuštěném ostrově. O tom, že opuštěný není věděla jen ta slečna a patřičně toho využila, až se jednoho dne objevila "konkurence". No a pak už to šlo celé z kopce. Končilo to naprosto nesmyslným koncem (slečna si uvědomila, že je hrozně moc zamilovaná do svého kamaráda a rocková hvězda si vzala tu konkurenci) a jest-li umřeli, žijí šťastně do dnes. No nic pro mne, ale kdo je romantická duše, nebo mu je "náct", třeba ho to potěší. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nebudu začínat tím, co se mi nelíbilo, protože to bych tady byla ještě do rána, tenhle film měl dobrý námět, na druhou stranu, ale velmi nudně zpracovaný, tenhle film šlo přeskakovat, dopředu jsem věděla, že se dají dohromady, jako ostatně vždycky u filmů tohoto žánru. Marně hledám nějaké světlé místo u tohoto filmu, ale ne, nenacházím jej. Byl opravdu hrozný, řekla bych, že jeden z nejvíce nudných a špatně zpracovaných, které jsem kdy viděla. Tenhle film opravdu nedoporučuji a myslím si, že to byly zbytečně vyhozené peníze, které někdo investoval do natáčení. Jediný světlý bod, který tomu dodává malou špetku energie je Amanda Bynes, která svou roli ztvárnila dobře, ale příliš se k této postavě nehodila. ()

Reklama

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

ryhy odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní den byl ve stylu domácí hospodyňky. S tichým úpěním jsem během vaření obědu, buchty a posléze i večeře shlédla hned několik brakoidních věciček. Tak jsem se rozhodla, že alespoň k jédné hodim nějaký ten komentář. Tak tedy moje 3 věty: Amanda Bynes je docela hezká. Chris Carmak je pěkně hnusnej a jeho postava totálně hrozná. Film je hloupý. A jedna bonusová: Hodně hloupý. Alespoň že jsem byla oceněna já. Prý se se mnou budoucí hypotetický manžel kvůli vaření nerozvede. To je fajn. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě bych si tohle nikdy nepustil ale má drahá polovička naléhala tak dlouho až jsem nakonec povolil. A myslím si, že zase tak velká chyba to nebyla. Dokonce jsem se i párkrát zasmál i když vtip pomalu hraničil s blbostí. Film se určitě nebude líbit všem ale na vyplnění zbytečného či volného času to asi stačit bude. 60% (DĚJ *** VTIP ** ROMANTIKA *** HERCI **) IMDb.com: 4,9/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama