Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 20minut a musel jsem to přepnout na jiný kanál, i když mám Amandu Bynes docela v oblibě! Prostě trapná komedie, která se snaží být co nejvtipnější za každou cenu. Randal Kleiser natočil mou nejoblíbenější komedii šest dní, sedm nocí, ale s tímhle u mě nezabodoval. Doporučuju holkám do 13 let:) ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Ztroskotaná láska" je nenáročnou romantickou komedií od režiséra Randala Kleisera, který má na svědomí dneska už kultovní muzikálový hit "Pomáda" a je určená převážně pro -náctileté dívčiny, pro které bude dozajista mnohem lepší volbou než rádobyparodie jako "Děsnej doják", "Velkej biják", "Ať žije Sparta" či nedej bože "Disaster Movie"! ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi po pěti minutách mi bylo jasné, jak to celé bude, ale přesto mě to bavilo. Bylo to příjemné a chvilkama i vtipné. Amanda Bynes byla úžasně roztomilá a Chris Carmack měl stejnou roli, jako v O.C. (zřejmě by se na nic jiného ani nehodil). Suma sumárum, opravdu fajn romantická komedie s příjemnými herci a muzikou. ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Tak tak jsem se udržel a skoukl jsem první půlku. Pak jsem řekl dost. Už žádné další minuty tohoto braku. Když hodnocení, tak hrozné. Tento film nemá absolutně žádný děj, nic, ani to ztroskotání na poloopuštěném ostrově mi nepřišlo originální. Ještě když se dostane najednou do letoviska a potká tam svého nejlepšího kamaráda kterého zavede na opuštěnou část ostrova. Dál už jsem na to koukat nemohl sorry, takže dal bych odpad, ale ta 1* akorát za Amandu. Ale jinak, hrozný. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama