Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný - ale už v první minutě mi bylo jasné, jak to dopadne a ani sjem se moc nebavila (ale možná jednou úsměv uvízl). Byla bych dala i horší ohodnocení, ale ti poskoci Jasona, hlavně manažer se sluníčkem na hlavě, ti mě fakt dostali a kdyby ve filmu k NIM přidali lepší příběh, tak sice by to byl jiný film, ale o hodně lepší. Rozhodně ale střihy ve filmu typu srdíčko si mohli odpustit, to už snad ani nejhorší čestí amatéři nedělají! Taková prasárna! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Je to sice tuctová americká teen komedie, ale mně se líbil ten motiv trojky na opuštěném ostrově, kde ty dvě vědí, že to až tak opuštěný ostrov není. Amanda Bynes kdysi vypadala na budoucí megagvězdu, ale pak se ze dne na den  její kariéra zasekla na nulu. Každej asi neusene tu děsně velkou hollywoodskou slávu. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Já film považuji snad skoro až za parodii na běžné komedie pro teeagery. Vždyť už od začátku je jasné, že ta roková hvězda připadá jako hvězda jen poblázněnejm holčičkám a Amanda Bynes je ukázkovým příkladem. A i té připadá nechutný, když se tam třeba potírá nějakým tím jídlem... A i ty vedlejší postavy mi připadají celkem vtipné. A díky tomu mi nevadí ani to, že pointa je jasná už od začátku. Prostě komedie. Tak proč ne? ()

Gabra 

všechny recenze uživatele

Jen málokdy nepřeji hlavní hrdince romantického filmu úspěch. A právě tady jde o jeden z případů. Nepříjemná a protivná Amanda Bynes by zasloužila pár facek. Za občasný vtip, nad kterým jsem se usmála (už nevím, zda mi to přišlo vtipné nebo trapné) dávám hvězdičku. Pro děti snad fajn oddechovka (která ale nejde příkladem!), pro dospělé shluk blbých scén. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama