Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ač je to herecky dobře zastoupený, tak u mě stejně většinou převládala nuda. Ale nemyslím si, že by to byo vysloveně kvůli špatným hereckým výkonům, i když Harrelsonovi líp sedí role jako měl třeba ve filmu lid vs. Larry Flynt nebo nějaký vtipálkové, ale to co tenhle film opravdu hodně sráží je pro mě dost nesmyslný přechody Demi Moore mezi Harrelsonem a Redfordem, nejdřív dělá, že Redforda nesnáší a on se i chová jako hajzl a hned na to je hrozně hodnej a Demi Moore je hned u něj, to mi připadalo dost nerealistický. Celkově je to dost divně natočený a neni to ani moc uvěřitelný ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nezachránil Redford svým neskutečným charisma (zřejmě jediný člověk na zemi, z kterého bude ta jiskra osobnosti sálat i v rakvi), byl by to zase jen céčkový romantický kýč. Hollywoodský happy end to zadupal ještě hlouběji do kategorie pohádek. Nicméně i tak jsem se celkem bavila. Navíc se člověk může žertovně zamyslet, za kolik by na takový návrh přistoupila jeho polovička. Na druhou stranu, být to opravdu Redford, určitě bychom se nějak dohodli! ()

Reklama

JUWA 

všechny recenze uživatele

Videl som Neslušný návrh hneď po Srdcovej sedme a môžem napísať,že je to ENORMNÝ rozdiel.Dal by sa prehliadnuť absolútne nulový scenár aj príšerní herci,len keby to všetko nebolo zrežírované tak ideálne,naivné a hlavne presladené.Takto nasilu zapôsobiť na city divákov nie je žiadne umenie.Najzaujímavejšou scénou bola "filozofická,veľmi hlboká" prednáška o tom,že aj TEHLA chce byť niečím. To myslím hovorí za všetko.50 % ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Romantický dosti kýčovitý film o tom, že každou dívku si můžete koupit (jak říká starý vtip: záleží jen na ceně), ale její trvalou lásku - tu už ne, tu si musíte zasloužit. Do nádherné Demi Mooore v tomto filmu by se musel asi zbláznit každý, bohužel ne každý má tolik peněz a charisma jako Robert Redford. Navíc Woody Harrelson v roli Davida byl opravdu dost nesympatický a herecky nevýrazný, takže bych se Demi ani nedivil. ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční romatický film, originalní svým neslušným návrhem, jehož odmítnutí je na začátku samozřejmostí, ale nenechá spát, a nakonec vše změní. Nebo ne? Zajímavé i z psychologické stránky. Nadherná atmosféra zamilovanosti a chemie mezi Demi Moore a Woodym Harrelsonem a opět charismatický Robert Redford jako slušňák s neslušným návrhem. Čtyřhvězdičkový film, ale za příjemné překvapení a za vybočení z "davu" romantických filmů dávám 5*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Původně byl film psán na tělo Tomu Cruisovi, Nicole Kidman a Warrenu Beatty. (don corleone)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. dubna 1993 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Film získal tři Zlaté maliny, a to v kategoriích nejhorší kamera (Sherry Lansing), nejhorší scénář (Amy Holden Jones) a nejhorší herec ve vedlejší roli (Woody Harrelson). (Terva)

Reklama

Reklama