Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Jednička bola podarený film, dvojka je jej scenár vzatý cez kopírák, s pár pridanými trápnosťami a nelogickosťami(v jedničke bol predsa Sebastianov otec ten bohatý, a Kathrynina matka zlatokopka, či sa mýlim?), omnoho horším soundtrackom a nehercami v hlavných úlohách, ktorí nemajú ani stotinu charizmy, sexepílu a uveriteľnosti R.Phillipea, S.M. Gellar, R.Witherspoon a S.Blair. Hviezdička za ten koniec, celkom prekvapivé... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vždycky jsem chtěla bratra, ale u Bloomingdalea je měli vždycky vyprodané.." Replika k popukání, že ?? Přiznám se, že jsem si během sledování tohohle videohnoje marně celou dobu lámal hlavu, který druhý režisér natočil místo sequelprequelvariace svého velmi úspěšného a rozhodně i skvělého filmu, který už sám navíc platil za variaci legendární látky, jeho přímo učebnicovou parodii, aniž by si byl však svého tvůrčího kolapsu vůbec vědom.. No, druhého neznám, nicméně Roger Kumble to dokázal, čímž vlastně svůj nejlepší snímek naprosto shodil, aby pak ještě několikrát znovu potvrdil, jak moc bezradným tvůrcem vlastně je.. Scénář bez jediného dalšího dobrého nápadu, na němž je skutečně vidět, jak rychle ho Kumble vyzvracel, místo talentovaných herců banda nehezkých nýmandů a nesmírná lacinost, co na tu nekonečnou atmosféru trapnosti, která prostupuje celým filmem jako rez, jen znovu hlasitě upozorňuje.. A tak vlastně vůbec nezáleží na skutečnosti, že Velmi odpudivé, teda vlastně nebezpečné, známosti 2 měly původně plnit roli pilotu k připravovanému seriálu plnému naprosto nesympatických loutek, z jehož realizace však nakonec díkybohu sešlo.. Sračka jako sračka, ať už filmová či seriálová !! ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Kumblovi Velmi nebezpečné známosti přenesly starý příběh do nové doby, trochu upravily, ale celkem zachovaly smysl a vše podstatné a přidaly velkou dávku sexuálního jiskření. Kvalitní herci odvedli dobrou práci a režisér také. Kumblovi Velmi nebezpečné známosti 2 naopak velmi obratně odstranily z příběhu vše podstatné, pečlivě potřely jakýkoliv intelektuální přesah, nastoupili herci 2-3 kategorie, díky nimž se nedostavilo ani to sexuální jiskření, ale jenom trapnost. Skutečně si nemohu vzpomenout na tak špatný herecký výkon, jako odvádí představitelka hlavní naivky. Konec je sice překvapivý, ale bohužel tomu vůbec nepřidá, spíše podtrhne předchozí. Hrůza! Největší záhadou pro mě zůstává fakt, že celkem kvalitní VNZ a velmi ubohé VNZ2 stvořil jeden a ten samý člověk. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady asi nešlo udělat nic jiného, než z předkračování známého, oblíbeného a tu a tam hodně ceněného (třeba mnou) filmu, udělat v podstatě komedii. Ano, protože hodně často se u filmu zasmějete. Příjemné je, že většinou nejde poznat, zda to byl záměr nebo ne. Už ta úvodní scéna, která v podstatě kopíruje tu z prvního filmu jen s jinými aktéry... Nejdříve jsem se přeobsazení mladších postav obával, ale minimálně u Catherine se záměr zdařil, Amy Adams si svou roli užívá skoro tak dobře jako S. M. Gellar v jedničce. S prequelama je zpravidla problém, že nejednou mění pohled na původní příběh. Stejně jako tady tenhle díl mění pohled na Sebastiana. Jde jen o to, zda to divák přijme pozitivně nebo negativně. Ale pointu má tohle zajímavou. A nakonec to přeci jen zapadne. Nemá to však už ty koule, testosteron, tah na bránu a parádní výběr hudby jako předchozí snímek. I to je úděl prequelů, neboť přichází s něčím, co už tak nějak známe. 2.5* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama