Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Brát tenhle film jako pokračování prvního dílu, nedal bych nejspíš ani jednu hvězdičku. Je to prostě jinak, není to pokračování ani parodie (jak to chvílema vypadá), ale spíš to samé trochu jinak, nebráno tak vážně jako špičková jednička, s trochou trapných dialogů a s ještě trochu víc trapným koncem. 2* ()

#47 

všechny recenze uživatele

Je mi záhadou, že autorem tohoto "skvostu", stejně tak i režisérem, je stejný člověk jako u předchozího dílu. Především je to ale nehorázná vykrádačka jedničky, nemluvě o úmyslné parodizaci snad poloviny původních scén. Nejhorší na tom je, že člověk by očekával, že pokud se jedná o prequel, budeme mít možnost vidět Sebastiana v jeho nejdivočejším období, on je tady ale bohužel přeměněn ve slušňáka ještě o mnoho mnoho dříve než by bylo žádoucí. Dalším faktorem, který mi hlava nepobírá jsou faktické nesmyslnosti vůči předchozímu filmu...jakto, že je teď Sebastianův otec ten chudý a Kathrenina matka ta nechutně bohatá když původně si měla užívat zlatokopecká matinka s alkoholickým tatíčkem? Jakto, že Kathryn naprosto bezostyšně předhodí tomu blonďatému telátku Kurta Reynoldse, když v jedničce byla celá ta habaďůra na Cecille kvúli tomu, že se Kurt s Kathryn rozešel? Mj. hovoří se zde o otevřenější erotice, ano nahoty je tady více, ale jak říkají hollywoodská pravidla - svlékají se pouze béčkové herečky (čest výjimkám), u S.M. Gellar opravdu scénu nahoře bez asi nikdo nepředpokládal, přesto scény z jedničky (líbání v Central Parku, scény Sebastian+Kathryn atd.) působily mnohem erotičťěji než ty dvě fůrie nahoře bez ve sprše. Kdyby to alespoň celé nepůsobilo jako naprostá fraška ve stylu jiných teenkomedií, no co se dá dělat, pokus o pokračování opět hrubě nevyšel. ()

Reklama

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

zuzanocka 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie.. Nevedela som či mám plakať alebo vracať..Toto má predchádzať Veľmi nebezpečným známostiam? TOTO?!? Jediné, čo bolo na tomto vývarku Cruel Intentions dobré, je hudobný podmaz, no aj ten bol z jednotky.. Herecké výkony.. strašné.. Sebastian mi pripomínal zmoknuté kura.. Oceňujem akurát tak Amy Adams, ktorá sa aspoň trochu snažila zahrať Kathryn.. ale úroveň Sarah Michelle Gellar nemala ani zďaleka.. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama