Reklama

Reklama

Carrie 2: Zuřivost

  • Česko Carrie 2 (více)
Trailer

Vítejte na Vysoké škole Bates. Dnes se naučíme pravidlo číslo jedna: buďte vždy zadobře s Rachel Longovou. protože tahle dívka disponuje neovladatelnou smrtící silou! Rachel je další nezvladatelnou studentkou vysoké, která se zde chce za každou cenu udržet. Bohužel je přistižena při skandálním kanadském žertíku zinscenovaném skupinou sexem posedlých teenagerů, který skončí tragicky. Jeden z aktérů, který je policií povolán k výslechu, obviní Rachel z toho, že sama tento šílený žert vymyslela, aby ji veřejně ponížil. Avšak zahrávat si s Rachel je horší, než zahrávat si s ohněm. Je totiž pěkně rozzuřená a disponuje silou, která dokáže obrátit veselou party v šílený teror. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevyčítal bych tomuhle dílku jeho přiživování se na "kultu" Carrie White, kdyby to přiživování se bylo zdařilé. Ale tahle jalová teenagerská vyvražďovačka mě příliš nezaujala. A nová "Carrie" (Rachel) se mi vůbec nelíbila, v její roli bych rád viděl typově úplně jinou herečku. Osazenstvo Racheliny střední školy bylo standardně deprimující - totálně vymaštění chlapci hrají football a totálně vymaštěná děvčata jim k tomu fandí. Ztrapněnou Rachel na večírku jsem vůbec nelitoval. Chtěla být jako ostatní? Tedy dobře jí tak. Scénáristická konstrukce příbuznosti Rachel a Carrie byla "malinko" křečovitá. Mena Suvari jako citově zranitelná outsiderka? No to tedy nevím... Asi jí mám příliš zafixovanou z její role v American Beauty, ale spíš si jí umím představit jako velitelku roztleskávaček. Líbila se mi Amy Irving. Nejzajímavější moment filmu pak byl samozřejmě vyvražďovací závěr. Sice jsem tedy nepochopil, co měl znamenat ten "stigmatický" ostnatý drát objevivší se na Rachelině těle, ale rozbité brýle v očičkách a koule na harpuně docela ušly. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Asi jsem viděl jiný film, než popisuje distributor. Četl jsem Kingovu předlohu a zpracování 1 mě zklamalo. Od 2 jsem si nesliboval nic, ale vazbou na 1 příjemně překvapila. Potěšila role Sue (Amy Irving). Naznačení shakespearovského tématu sice zavánělo klišé, ale tvůrci nakonec zvládli natočit celkem koukatelný příběh. ()

Reklama

natalie15 

všechny recenze uživatele

Čakala som od toho absolútne premárnené skoro dve hodiny, a čuduj sa svete, ono to také zlé nebolo. Hlavná hrdinka je príjemne sympatická, narozdiel od Carrie vedie celkom "normálny" život, pokiaľ jej ho nepokafre skupina svinských atlétov, ktorí zničia život jej priateľke, a ona následne spácha samovraždu... Páčilo sa mi načrtnutie vzťahu s Rachel a Jessem, vykreslenie nenávisti voči nej, spojitosť s Carrie Whiteovou, vlastne všetko to bolo tak celkom v pohode až na koniec, ktorý sa masakru z Carrie verzia 1976 rovnať nemohol a v určitých situáciách pôsobil nechcene smiešne (napr. to rozrastajúce sa tetovanie, to som moc nepochopila). The Rage však zaostáva v šedi priemeru a poviem vám prečo: aj keď sa v scenári neobjaví nejaký prevratný prvok, s bystrejším prístupom a väčším rozpočtom to mohlo byť omnoho lepšie, pretože herci nie sú zlí a určité sekvencie (čiernobiele scény, vtedy, keď Rachel používa svoje schopnosti) sa vydarili. Takže, žiaľ, 2** a 40%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Škoda že hlavní hrdinkou nebyla ta holka Lisa co skočila na začátku z té školy a zabila se (Parádní scéna). Ta byla původní Carrie i dost podobná. Místo toho hraje hlavní hrdinku jakási nesympatická kráva navíc to že je atmoféra prvního dílu pryč by nevadilo ale aspoň se to mohlo držet stejného konceptu. tady to už od začátku všechno kazí Rachel je taková děvka že by šla na ples i se slepým takže jí to člověk i přeje. Co mě potěšilo je konec (v původní Carrie byl měkký tady je to docela masakr vraždí tam cd a různé podobné věci jen to mohlo mít více nápadů) Původní carrie bych dal 80 procent tomuto o 20 procetn níže. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...predstav si tobogán - hore je pôvodná 3 volty verzia a v bazéne sa topí jej kamufláž odvodenina, pre teens, ktorá vie akurát, že King znamená v preklade - kráľ ( a že Johny 3V, je Travolta ).Záverečný masaker z Hell 3ky napol hodnotenie , ktorým negujem okolitú skepsu. Carrie ma proste neurazila - lebo to nebol remake, no druhoplánované vstrebanie vitamínov z originálu. Apropo - Katt nie je Brian ! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo ve městě Charlotte v americkém státě Jižní Karolína. (Terva)
  • Sissy Spacek dostala nabídku zahrát si cameo, ale odmítla. Záběry do minulosti s touto herečkou jsou původní záběry z filmu Carrie (1976). (Terva)
  • Na konci příběhu je zmíněna King‘s University, což je pocta tvůrci předlohy Stephenu Kingovi. (Terva)

Reklama

Reklama