Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj horšie filmy, ako bol tento. Pravdu povediac, keď som ho videl prvý krát, dosť sa mi páčil. Doteraz som však nepochopil dve veci: 1/Kto bol ten nechutný chlap v limuzíne? 2/Kto bola tá žena na konci v nemocnici? Asi som divný, ale naozaj to nechápem. Myslím, že celý film stojí v podstate na hercoch v hlavných úlohách, ale predovšetkým na výbornom Matthewovi McConaugheyovi, ktorý už vtedy dokázal, že má skvelý potenciál. Škoda, že neskôr nedostal viac takýchto záporných úloh. ()

Reklama

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

No nevěřil jsem, že to může být až tak strašné špatné, jak naznačuje místní hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že to je ještě daleko horší... Tahle absurdní krávovina si ve své bizarnosti nezadá ani s ujetým druhým dílem, který však proti téhle peachovině vypadá jako učiněný poklad. Zatímco Matthew McConaughey roli bláznivého Vilmera zvládá na výbornou, Renée Zellweger se ve své úloze doslova topí a jediné její štěstí spočívá v tom, že tohle je natolik špatný film, že si toho nikdo nevšimne. Film se snaží – ostatně jako všechny předchozí díly – zobrazit skutečnou podstatu šílenství, kterým Leatherfacova rodinka oplývá měrou vrchovatou, jenomže ty uječené scény se už začínají opakovat. Když už jsme u Leatherface. Nápad udělat z jedné z nejkultovnějších postav v historii hororu jakéhosi transvestitu považuji za neodpustitelné rouhání, za které by autor scénáře zasloužil motorovkou do análu. Buďme alespoň rádi, že tahle zhovadilost odradila další břídily od pokusů natočit ještě nějaké pokračovaní, pač tímto dílem klesla texaská hororová série na samé dno filmové žumpy. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejabsurdnějších filmových zážitků. Tenhle film by měl někdo pořádně rozebrat, protože je jasný, že takhle se filmy určitě nemají dělat. Matthew McConaughey je perfektní úchyl (scéna, kde řve "Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi!" je jedna z nejšílenějších a nevyhrocenějších, co sem kdy viděl. Tohle se fakt povedlo, škoda, že je to jediná věc, která stojí za zmínku.) Ovladač na nohu ale nemá konkurenci! To tu na tuty ještě nikdo nikdy nevymyslel. Noha na dálkáč! Kim Henkel je mimochodem pěknej břídil, co dělá záběry, "který nemaj´ hlavu, ani patu" (Muhammad Ali). Taky se nedivím, že tomu chlapíkovi, co hrál tu Leatherface transku, už nikdo potom nedal žádnou roli. Zkrátka: film k prdu, jen dobrej jako výstraha pro všechny, jak nedělat filmy. ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo sakra znamenat? Příšerný scénář, dialogy a chování postav děsivé. Leatherface nejprve vypadá jako trouba, potom dokonce jako transvestita. Matthew má nohu na dálkové ovládání a pořád někoho mlátí. Jeho vidláckej brácha zase zná snad všechny citáty světa. Ten kluk Barry mě taky dostal. Uvnitř baráku vřeští jeho přítelkyně, venku na něj mává vidlák s puškou a on jde v klídku na záchod, protože už se mu hrozně chce. Jediný obstojný je prostředí nočního lesa, ale to, jak se do něj ta čtyřka dostala je taky fajn. Ježiš, odbočila jsem špatně, tady to neznám, nemůžu se nikde otočit. :D. Příště bys mohla zacouvat zpátky krávo! No prostě děs! Nejhorší horor (jestli to tak můžu nazývat) co jsem kdy viděl. Dělá ostudu původnímu filmu a neměl by nosit jeho jméno. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama