Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Upřímně dost slabota a ani se mi moc nechce rozepisovat. Pro mě film z kategorie jednou a dost, i když děckám by se možná mohl líbit i opakovaně. Je tu takové množství už milionkrát ohraných momentů, až se mi z toho skoro zvedá kufr. Což o to, nápad celkem originální, párkrát jsem se i zasmál a je tu mazlivá Danielle Panabaker, ale celkový dojem se až nezdravě blíží k bodu mrazu. 50 % Oblíbená část- "Hele, a co trubkama?" ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Taková směs X-Menů, Úžasňákových, Velkých trablů Maxe Kyblíka a to navíc směs velmi vydařená. Většina vtipných scén mě fakt dost pobavila, efekty jsou na to, že to mělo docela nízký rozpočet, velmi solidní. Ale nejlepší na tom filmu jsou určitě herci - všichni do jednoho talentovaní. Michael Angarano to určitě někam dotáhne, Kurt Russell je super jako vždycky a Kelly Preston, na to že jí je třiačtyřicet, je docela kočka. Asi nejpříjemnější rodinná komedie, kterou jsem v poslední době viděl. ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Áno je to rodinný film, ale aj slušná zábava. Miestami mi fakt vadili tie pubertiacke kecy a situácie akoby vystrihnuté zo zlého seriálu/filmu (najlepšia priateľka hlavného hrdinu je do neho zamilovaná, on o tom samozrejme nemá ani páru a druží sa s inou, z ktorej sa nakoniec vykľuje mrcha a moho iných ingrediencií, tak typických pre filmy odhorávajúce sa na strednej škole). Ale naštastie sa to pánu režisérovi podarilo ukočírvať na znesitelnú úroveň a dá sa povedať, že nadhľad tentokrát nedostal na frak. Vyložeou chuťoukou je tak prítomnosť velikánov ako Bruce Campbell a Kurt Russell, ktorých postavy sú natoľko zábavné, že som si tú jednu hviezdičku naviac nemohol odpustiť. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal film, o kterým jsem vůbec nevěděl. A protože je fajnovej, byl pro mě parádním překvapením! Máme tu hezký holky, partu správňáků, záškodníky, padoucha, minilovestory, občas se to otře o akci, docela často o humor, všechno pěkně vyvážený a zahraný. Kurt Russell je vtipnej, když se jako superhrdina dopálí, to vám teda povím. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Disney se rozhodl svézt se jak na Harry Potterovi, tak na vlně superhrdinských komiksáren, ale kvalita se rozhodně neznásobila, právě naopak. Vznikla koukatelná průměrná rodinná komedie, která má hodně daleko do sofistikovanosti, vymazlenosti a zábavnosti ÚŽASŇÁKOVÝCH či SPY KIDS, se kterými se automaticky nabízí srovnání. Naopak mě už začíná sledování stále těch samých nenápaditých schopností ukradených komiksovým ikonám (ovládání ohně, ledu, létání, supersíla, elasticita) unavovat. Neznámí dětští herci jsou nevýrazní, obzvlášť hlavní hrdina, ale potěšil vracející se Kurt Russell a cameo role Bruce Campbella. Taky jsou tu dvě tři správně komiksové akcičky, hromada triků a obligátní kritika kastování na amerických středních školách. Ideální film pro kabelovku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Jméno jedné z postav Warren Peace zní jako "War and Peace" (Vojna a mír) - slavný román Tolstoje. Toto jméno naráží na hlavní zápletku filmu. (HappySmile)
  • Herečka Linda Carter (ředitelka školy) zpočátku nosila zlaté náramky jako poctu svojí roli Wonder Woman ze stejnojmenného seriálu, ve kterém zazářila v roce 1976. Avšak Warner Bros., kteří vlastní práva k této postavě, nechtěli, aby se náramky objevily ve filmu studia Disney, takže musely být odstraněny ze šatníku postavy, kterou Lynda hrála. Nicméně na konci filmu i tak ředitelka řekne: "Však nejsem žádná zázračná žena (Wonder Woman)." (HappySmile)
  • Telefonní číslo společnosti s nemovistostmi, kterou vlastní Nezdolní, je 800 656 1482, což je číslo do ABC, které vlastní společnost Disney. Hlasová zpráva po zavolání říká: "Díky za zavolání ABC, číslo, které jste získali, je fiktivní číslo používané pro filmy a televizní produkci." Číslo si můžete všimnout u konce filmu, když manželé Timmermanovi obdivují svůj nový dům, na který málem spadne Škola superhrdinů - kamera na okamžik zabere ceduli s logem realitky. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama