Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Do třetice Policejní akademie a do třetice stejná šablona - nábor bláznivých nováčků, ještě bláznivější výcvik, úspěšně zakončená akce, která z nich udělá ty pravé policisty a samozřejmě nesmí chybět několik zlých policistů, kteří jim házejí klacky pod nohy. Skvělé gagy jsou střídány slabšími, celkově se však stále jedná o výbornou zábavu, která ale za kvalitou prvního dílu pokulhává. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou třetí Policejní akademie je to, že pouze recykluje nápady z předešlých dvou dílů, nepřináší absolutně nic nového, kupodivu chyběl i nějaký pořádný záporák, který by film zase o kousek pozvedl. Téměř se nezměnilo ani herecké složení, opět tady máme několik starých známých tváří, plus několik nováčků, z kterých vynikají především uřvaný Zed a snaživý Sweetchuck, kteří zde mají patrně ty nejlepší a zároveň i nejvtipnější scénky. Tyhle dvě postavy se dají reálně považovat za jedinou novinku, jinak film nenabízí prakticky nic, co by divák neviděl v předešlých dílech. Třetí díl jen potvrzuje sestupnou tendenci celé série, co se kvality týče, stále se však jedná o docela povedenou podívanou, která stále dokáže dobře pobavit. 6/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Trojka je velmi, velmi podobná jedničce, akorát teda obrácí celý původní koncept a z kadetů jsou najednou instruktoři. Stejně tak je tu mnoho, mnoho fórů z předchozích dílů, ale vlastně to nijak nevadí, protože to pořád všechno funguje. Opět dorazí několik nových tváří, které ale nejsou moc výrazné, z kadetů tak vyčnívá hlavně bývalý záporák Zed, který tentokráte bude čichat plyn či pojídat boty...Každopádně, jsou věci, které se neomrzí a Modrá ústřice prostě pořád funguje tak jak má. "Rundu pití pro všechny - Pití je tu zdarma, vy idiote" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Keď ide Hedges (David Huband) do akadémie, spočiatku riadi limuzínu Cadillac, keď však prichádza do akadémie, odrazu je to Lincoln. (beso74)

Reklama

Reklama