foto

Brian Tochi

  • nar. 2.5.1959 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Legenda o Mulan 2
2001 Boys of Sunset Ridge, The
Shaolin fotbalista
Tichá síla
1999 Klub rváčů
Železný obr
1997 Critics and Other Freaks
1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
1993 Želví nindžové III
1992 Hráč
Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)
1991 Želví nindžové II
1990 Želví nindžové
1989 Muž jako tank
1987 Policejní akademie 4: Občanská patrola
1986 Policejní akademie 3
1985 Stitches
1984 Pomsta šprtů
1982 The Renegades (TV film)
1981 We're Fighting Back (TV film)
1980 Osmiúhelník
1971 The Omega Man

TV seriály

2008 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Mistři ovládání ohně (S03E13)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Město hradeb a tajemství (S02E14)
Hadí průsmyk (S02E12)
2005 Griffinovi (TV seriál)
Útěk z vězení není sranda (S04E09)
2002 Samuraj Jack (TV seriál)
Jack's Sandals (S02E13)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1995 Mortal Kombat: The Animated Series (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Noční můry (S04E17)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1989 The Karate Kid (TV seriál)
1987 Bionic Six (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 Space Academy (TV seriál)
1972 Amazing Chan and the Chan Clan, The (TV seriál)
Anna and the King (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
A děti půjdou v čele (S03E05)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Tales of a Fly on the Wall (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky