Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Typický problém komedií dnešní doby - přitupělé grimasy, prdy, puchy, přerostlé zadky a podobné "bonbónky" ještě nedělají samy o sobě komedii vtipnou. Dnešní tvůrci by si konečně měli uvědomit, že prasárny a hnusárny nejsou totéž jako humor! Největší zásluhu na dvou hvězdičkách mají půvabná Nia Long a fakt, že mám safra dobrou náladu! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za nechutnou "travesti show"? Existuje horší komik, než je Geňa? Existuje, je to Martin Lawrence. Při sledování mě bolela hlava, jak jsem s ní mlátil o zeď. Gosnell musí být šílený, točit nablblé, přiblblé, doblblé, nadblblé, přeblblé, vyblblé "komedie" může jen filmař nablblý, přiblblý, doblblý...však to znáte :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť horšie, ale stále žiadna sláva; márne sa snažím spomínať na časy, keď sa diváci smiali inteligentným kúskom ako MÔJ BRATRANEC VINNY. Martina Lawrencea znesiem len v BAD BOYS, vo všetkom ostatnom je nesympatický a najmä nudný panák, ktorý chce byť novým akčno-komediálnym Eddiem Murphym, ale neurobil prieskum trhu a tak nevie, že nový akčno-komediálny Eddie Murphy nikoho nezaujíma. A už vôbec nie v jeho podaní. AGENT V SUKNI je fekálna bláznivá komédia s Paulom Giamattim z dôb, keď bol rád, že hrá po boku Martina Lawrencea. A jedna podobnosť s Murphym navyše: rovnako, ako ZAMILOVANÝ PROFESOR, i AGENT V SUKNI má skvelé masky a strašný scenár. Ale na rozdiel od iných mi tento film nevadí a celkom sa pri jeho sledovaní bavím. Pri rozpočte 30 miliónov snímka celosvetovo zarobila šťavnatých 173. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo se zdravým rozumem říci pro koho jsou tyhle skvosty filmového nebe točeny?Pro mě určitě ne!I filmy od Trošky a Olmera a nevím koho ještě jsou i o několik stupňů odpadu lepší než tento distributorův Kinohit u kterého prasknete smíchy.Já neudělal ani grimasu natož se pohihňal.CHACHA. 0/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. That's What I'm Looking For - Da Brat/Jermaine Dupri/Missy Elliot [4:03] ,2. I've Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:24] ,3. What I'm Gonna Do To You - Kandi [3:50] ,4. Bounce With Me - Lil' Bow Wow/Xscape [3:23] ,5. You Can Always Go - Jagged Edge/Blaque/R.O.C. [3:38] ,6. Radio - Kurupt/R.O.C./Phats Bossi [4:26] ,7. Big Momma's Theme - Da Brat/Vita/Destiny's Child [3:14] ,8. Treated Like Her - LaTocha Scott/Chante Moore [4:34] ,9. I Like Dem - Lil' Jon/The East Side Boyz [4:35] ,10. I Want To Kiss You - Devin [3:31] ,11. Love's Not Love - Marc Nelson [3:39] ,12. Ooh Big Momma - Lil Jon/The Eastside Boyz [3:48] ,13. Get Up - Jessica [4:07] ,14. I Still Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:27] ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)

Reklama

Reklama