Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Jak vypadam? Kdybych mel 85, sedy zakal a a je tma, tak jedu po tobe. Jdi do hajzlu" Ano, je to vykradanie Mrs. Doubtfire + detektivna zapletka, ale aj tak sa mi tato prezliekacia komedia paci. Postarsia tucna cernoska Hatie Mae Pierce /ci ako sa dama volala/ v podani vtedy este vyborneho Martina Lawrenca ma vzdy pobavi a rad sa na tom zasmejem. A vhodne ho doplna aj Nia Long. 69 % ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo se zdravým rozumem říci pro koho jsou tyhle skvosty filmového nebe točeny?Pro mě určitě ne!I filmy od Trošky a Olmera a nevím koho ještě jsou i o několik stupňů odpadu lepší než tento distributorův Kinohit u kterého prasknete smíchy.Já neudělal ani grimasu natož se pohihňal.CHACHA. 0/10 ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell je aspoň v mojom ponímaní zárukou pekne pvrchnej zábavy. Koniec-koncov, živí ho to. Mama v sukni predstavuje na jednej strane vcelku priemernú podívanú, ktorá kľučkuje medzi bariérmi diváckeho vkusu tak, aby urazila čo najmenej ľudí. O to väčší plesk príde, ked sa manévrovanie nepodarí. Martin Lawrence ponúka divákom ešte svieži herecký výkon a hoci to zrejme nemyslel zle, výsledok stojí za to len v niektorých scenáristických bonbónikoch - zvyšok predstavuje tak často používaná scenáristická vata. Vážne, otvorím si fabriku na jej výrobu niekde poblíž LA a mám do dôchodku vystarané. Dokonca aj v rámci žánru ide o podpriemer. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, já tenhle film vůbec neviděl. Ale o tom, že jde o odpad není pochyb. Stačí pouze jednoduchá matematika. Začneme-li na pětihvězdičkovém hodnocení od kterého budeme odčítat jednoznačné zápory známé už před shlédnutím filmu, bude tento příklad vypadat asi takto: 5 mínus Martin Lawrence mínus v hlavní roli černošský komik převlečený za ženskou mínus neschopný režisér mínus trailer mínus buranská černošská komedie mínus Martin Lawrence = odpad! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) je mistr převleků, čehož nejednou využil při řešení svých zapeklitých případů. Tentokrát bude mít celou situaci mnohem složitější - musí nahradit tlustou "Big Momma", aby mohl zblízka sledovat Sherry a jejího syna. Ta se dostává pod ochranu FBI poté, co z vězení utekl její bývalý manžel... Kdysi dávno jsem měl filmy s Martinem Lawrencem docela rád (aspoň některé). Ale poslední dobou mi přijde, že klesá hlouběji a hlouběji do bahna stupidních komedií - které nejenže nejsou nikterak zábavné, ale naopak se vyžívají v trapnosti nad trapnost. Ještě víc než přítomnost Martina Lawrenceho mne mrzí i přítomnost Paula Giamattiho - toto si určitě nezaslouží. Fakt nevím co bych na filmu pochválil - snad jen to, že se o chloupek udržel na hodnocením - odpadu... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama