Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI Gracie Hart se stala mediální hvězdou poté, co zabránila atentátu během slavnostního vyhlášení Miss USA. To jí komplikuje práci, když málem zmaří akci při přepadení banky, protože ji pozná jedna z přítomných žen. Naštvaný šéf McDonald jí dá na vybranou, buď skončí v kanceláři, nebo se stane novou tváří FBI a bude zastupovat úřad na veřejnosti. Naštvané Gracie se nedaří ani v soukromí, právě se vzpamatovává z rozchodu s Ericem. Nakonec s odporem na svou novou roli kývne. Popere se kvůli tomu s agentkou Sam Fullerovou, která je novou posilou jednotky, a projde opět pro ni ponižujícím procesem zkrášlení. O rok později je už ve své nové "kůži" dokonale zabydlená a vše s přehledem zvládá. Bohužel zůstává novou Gracií i v soukromí, což se odráží na jejím povýšeném chování k fanouškům i Sam, která jí byla přidělena jako ochranka. Vše se změní, když jsou v Las Vegas uneseni její přátelé, moderátor Stan Fields a Miss USA Cheryl Fraiserová. Gracie je sice vyslána do Vegas, aby uklidnila veřejné mínění, ale když ji samolibý šéf místní pobočky Collins odmítne k případu pustit, rozhodne se jednat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Mauric 

všechny recenze uživatele

Horší než jednička,ale zas tak strašný to nebylo.Krásně jsem se u toho naobědval,u dojemných scén jsem koukal do pizzy(s ančovičkama Leo =o) ) a kdykoliv během filmu jsem si odskočil k paní ledničce a strýčkovi špajzovi(né,že bych byl nějakej jedlík,zeptejte se Vitasona :) ).Člověk vlastně o nic nepřijde když pár scén vynechá,ale celkově vzato mě tenhle film nenudil a divim se,že zastává místo v BOTTOM200.Žádnej trhák to neni,ale těch 40% si zaslouží. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem nazval předchozí díl průměrem, tady už musím jít s hodnocením níže. Sandra Bullock sice zůstala, ale jejích hlášek podstatně ubylo. Stejně tak chybí Michael Caine, který byl sice nahrazen podobně teplou postavou, ale Diedrich Bader mu nesahá ani po růžové ponožky. Příběh a celá zápletka sice na první pohled vypadá akčněji, opak je však bohužel pravdou. Za vše mluví i fakt, že jsem během těch dvou hodin stihl párkrát usnout. Ne, že by to nějak vadilo, příběh jsem stále stíhal sledovat, ale o jeho zábavnosti to leccos vypovídá. Finální hodnocení: velmi podprůměrná komedie s pár světlými momenty, které však celkový dojem filmu nezachraňují. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar slušné jedničky, kde se Sandra Bullock hlavně pitvoří, hlásí naprosto nevtipné hlášky a chová jako nějaká nána. V příběhu o únosu Miss USA a moderátora, který začne vyšetřovat FBI v čele s nenapravitelnou Bullockovou a její novou partnerkou nefunguje téměř nic. Často jen sledujeme ježdění sem a tam, sem tam se usmějeme některé z mnoha rádoby vtipných scén a nakonec se dočkáme očekávaného konce. Film naprosto bez nápadu, který bez jedničky vůbec neobstojí. ()

vodnarik 

všechny recenze uživatele

K dnešnému dňu nemôžem porovnávať s jedničkou, ale táto "dvojka" je podľa mňa akýmsi podpriemerom v rámci akčných komédií. Rozhodol som sa pozrieť si ju hlavne kvôli Sandre Bullock. Podľa tunajšieho hodnotiaceho systému som váhal medzi 1 a 2 hviezdami, no keďže ma i Sandra Bullock napokon mierne sklamala a film rýchlo vyprchal z pamäte, uberám. ()

kubina28 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola o agentke ktorá sa mala hrat na slepičku, dvojka je o slepičke ktorá sa hra na agentku aby na konci zistila že len ked je agentka je skutočne štastna. a ide jej o svetový mier. je to presne také hrozne ako znie. Klišé, strieda klišé a 2 krát sa zasmejete. Bohužial čakal som niečo viac po svižnej, akčnej a hlavne vtipnej jednotke ()

Galerie (73)

Zajímavosti (12)

  • Jesse James, přítel a budoucí manžel Sandry Bullock (Gracie Hart), hraje soutěžícího v páce v baru. (imro)
  • Pro Treata Williamse je úloha Collinse návratem na filmové plátno. Poslední roky se věnoval televizním produkcím. U nás jsme ho mohli vidět například v rodinném seriálu Everwood (od r. 2002). (imro)

Reklama

Reklama