Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

misterz 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru, ide o čisto detský film. Pozeral som ho s dcérami, tie sa náramne zabávali a chichotali. Ja som len sedel a pozeral ako puk. Sem-tam aj mne troška podvihlo kútik úst, ale to na dobrú komédiu nestačí. Keby som mal hodnotiť za seba, tak váham medzi 1-2 hviezdami (hlavne vďaka extrémne dobre pozerateľnej Gellar), ale keďže sa to dievčatám tak páčilo dávam 3. 50/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mluvící čokl, Daphne, Fred, Velma a Shaggy. Velmi vydatná série animovaných televizních seriálů a filmů natáčená pro legendární studio Hanna-Barbera. Parta řešila nejrůznější záhady, včetně zdánlivě nadpřirozených stvoření a byla nesmírně populární. Celovečerní verze se dala (až bude digitální německá doga jakž takž uvěřitelná) čekat. Chopil se jí solidní střihač (Sám doma, Pretty woman) a veleprůměrný režisér (Sám doma 3, Nepolíbená) Raja Gosnell. Tu a tam potěší dvojsmyslnou narážkou, nápaditou scénou nebo milým ohlédnutím. Myslím, že fanoušky tenhle postmoderní guláš bavil i byl pro ně svým způsobem vzrušující, otázka je, zda se u televize víc baví děti nebo jejich lehce infantilní rodiče. Dietní tři hvězdy. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Scooby by asi mal zostať vo svojej kreslenej podobe, kde infantilnosť postáv korešponduje s ich dementným správaním a to je určené prevažne pre detské publikum, ktoré Scoobyho jednoducho žerie. Filmové spracovanie je už prístupné aj dospelému alebo adolescentnému divákovi ale stretávame sa tu s detským správaním a detskými pointami ako pri kreslenom filme či seriály čo je trocha na hlavu. Inak animácia a pár vtipných scín sú v pohode ale jednoducho film u mňa nezabodoval tak ako kreslený seriál. Verím však tomu, že si nájde množstvo malých horlivých priaznivcov, ktorý sa nepozerajú na filmovo morálne naplnenie ale skôr na to, že JEEEE SCOOOOBY DOOOO. 19% ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná oddychovka která rozhodně nenudí i když je to plné infantilního humoru tak se nedá říct že by to nějak vadilo naopak je to docela vtipné a Sarah Michelle Gellar je tady opět nádherná a herecky jednoznačně nejlepší z celé party ale i ostatní jsou ve svých ujetých rolích naprosto kouzelní! ()

Cringy_Tommy 

všechny recenze uživatele

Scénář blitka, CGI ještě větši blitka ale humor celkem v pohodě. Scooby Doo je pitomost, velká pitomost ale není to film který se snaží být dobrý, je to zkrátka film co měl být blitka a co vyždímá prachy rodičů  nějakýho 5 letýho nadšenýho kindera. Ono když je něco stupidní ale ne zas moc, ale tak středně tak to je i celkem vtipný. Občas prostě zapnu telku a podívám se na tuto hovadinu když zrovna hraje v televizi. Taká sprostější verze Scoobyho plná dvojsmyslů 5/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Pôvodne mal mať film rating PG-13, Shaggy (Matthew Lillard) mal byť drsnejší, Velma (Linda Cardellini) a Daphne (Sarah Michelle Gellar) mali mať bočné vzťahy a celkovo mala snímka obsahovať veľa odkazov na fajčenie marihuany. Po podpise kastingovej zmluvy so Sarah Michelle Gellar prišlo ku zmene a film sa tak stal vhodnejší pre rodiny s deťmi. (misterz)
  • Mnoho fanúšikov Harryho Pottera si šlo pozrieť snímku, len aby videlo trailer na prvý film série. (misterz)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama