Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Policejní akademie 6: Město v obklíčení. Je to rozhodně horší než 5 díl a jde vidět, že tato série už mele z posledního, i když musím přiznat, že tam ještě pořád najdeme pár fakt dobrých, vtipných momentů. Ovšem herecké výkony hlavních představitelů, už nejsou zdaleka tak dobré jako tomu bylo v prvních dílech a ty novější postavy stojí za houby a nový hlavní záporák je vyloženě směšný. 6 díl Policejní akademie si opravdu víc, jak 2 hvězdy nezaslouží, ale přesto mám sérii Policejní Akademie rád. Příjemná oddechovka, když už nic. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nějaký vtípky jsou už sice tolikrát recyklovaný, že už nejsou příliš vtipný (Harris a židle), ale objeví se pár nápaditejch scének (rapující Hooks s Hightowerem). Docela potěší akčně laděnej závěr společně s finálníma soubojema příslušníka policie s padouchem, který maj stejný dovednosti (síla, karate nebo záliba ve zbraních). ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia ťažiaca zo slávy predchádzajúcich filmov a pokračuje na zostupnej trajektórii päťky. Produkcia je ešte obstojná. Nick ako náhrada Mahonyho je stál slabou náplasťou aj keď Matt McCoy nehrá zle. Do akcie sa zapája len časť pôvodnej zostavy a zločinci ktorých majú zneškodniť pôsobia béčkovo. Ich sily sú nadhodnocované hoci reálne sú to komické postavy. Viac-menej sa recyklujú gagy z predchádzajúcich filmov a nájde sa aj nejaký logický lapsus. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, nejspíš tím, že jako malý kluk jsem to sledoval na videokazetách, ale na policejní akademii mám prostě slabost. S postupem času vidím jaká je to ve skutečnosti hovadina, ale i tak vždycky vydržím celý film :o). Beatboxerový Jones mě snad pokaždé rozesměje. A ještě bych rád vypíchnul herecké výkony Proctora, ten mě dostává úplně vždycky :.o) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Filmu vydělal v USA jen 11 milionů amerických dolarů a jako jediný díl série se po premiéře neumístil na prvním místě víkendového žebříčku. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)

Reklama

Reklama