Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 7? Sbírat poznatky o fyzice nebo plyšáky z ledové plochy? Uspokojit matku nebo sebe (citově)? Harvard nebo Trojitý lutz? A nebo obojí s bonusem okatého rolbaře, co přijede svoji princezně vyžehlit kluziště až před dům - samozřejmě nepřipoután a bez SPZ? Jestli máte zájem tyto otázky řešit, dotankujte si k mému hodnocení klidně plnou nádrž - pokud ne, sledování Ice Princess je pro vás stejně marné jako bruslení na Máchově jezeře. V červenci.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

To je tak, když slavíte Silvestra se svou širší rodinou a jistá její část si usmyslela, že tenhle skvost je to pravé ořechové ku všeobecnému, příjemnému střízlivění. Se švagrovou jsme si dělaly prdel a dopředu jsme si říkaly, co teď kdo v tom filmu řekne a udělá. Jen zdůrazňuji, že jsme to ani jedna neviděly. Tak jsme se u toho nasmály, neboť jsme se trefily zcela do všech předpokládaných událostí, včetně té rolby. A to jsme si myslely, jak už nepřeháníme a ona se tam na tom rybníku přece jen ukázala! ... no konec. (asi jsem měla napřed napsat "spoiler", co?) Nicméně až moc přeslazená, teen limonádka. Dvě hvězdy za tu srandu, kterou jsme si se švagrovkou, u punče a uzeného s křenem, užily. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející klíšoidní příběh o popelce, která k vítězství znenadání přišla. Tentokrát však v odvětví jménem krasobruslení... Michelle Trachtenberg to sluší, ale to je asi tak všechno. Herecké výkony jsem ani nehledal, neb bych nic nenašel. Hudební stránka mi také neseděla, prostředí nevýrazné, příběh ohraný... Nejvíce se mi líbila "rocková" krasobluslařka, která také všechny přehrála, a to se ani nesnažila. Film na jedno zkouknutí, když zrovna nemáte co dělat a nechce se vám přepínat stanice, protože ten ovladač je ták daleko... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taková nevinná blbost, určená pro deseti až dvanáctileté dívenky – tak proč jsem se na vlastně díval…Jo už vím, povinná víkendová čumenda se starou na filmy, ať mám od ní klid… Kim Cattrall byla sakra pořádný kus ženský a ani dnes na ty roky ještě nevypadá úplně otřesně (na rozdíl od některých svých vrstevnic) a mlaďoučká Michelle Trachtenberg byla vcelku roztomilá. Točil to Disney, takže bylo jasné, že tady půjde jen o další slaďárnu s ohromně okouzlujícím koncem (ne dělám si prdel), aby všechny ty náctileté dívenky snily o tom, že z nich taky můžou být úspěšné krasobruslařky – jen si musí jít za svým snem…Jinak to byla popravdě dost velká nuda… ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Mimoradne pekne zpracovana "pohadka" o ceste za svym snem a uspechem. Michelle je talentovana a je skoda ze podobnych filmu s ni neni tolik jako napriklad s Hilary Duff. Velke stesti bylo pro produkci najit tak talentovanou herecku, ktera zaroven dokaze bruslit na spickove urovni. Nemohu jinak nez dat 5 hvezdicek. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)
  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)
  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama