Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka, která má inspirovat mladé dospívající holčičky, aby se stali úspěšnými krasoblusařkami. Upřímně si ale myslím, že takový pocit by to mělo vyvolat ve všech, a já mám tyhle pocity ráda, že mě film dokáže inspirovat k novým věcem, ale tohle ne. Bylo to až příliš jednoduché. Hlavní protagonistka si stoupne na led mezi profesionální sportovkyně a bruslí nakonec lépe než ony, a ještě je to učí, jak to dělat správně? WTF? Na mě až moc pohádkové a málo reálné. Navíc mi tam chyblo nějaké pořádně drama a gradace příběhu. Nové brusle a vztah s matkou to nezachránilo. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Další rodinný film od Disneyho, a další film na téma jak jedna holka ke krasobruslařskému úspěchu přišla. Těžko říct, proč filmaře tak táhne svět krasobruslení, protože mám pocit, že tohle už je ve filmu vyčerpané a probrané téma a pokud někdo nepřijde s něčím opravdu originálním (jako byl například geniální film Ledově ostří), tak to vždy musí dopadnout tak, že v tom lepším případě to bude průměrný film, na který se dá koukat a kde si každý najde něco zajímavého, díky čemu ho ten film nebude nudit, a v horším případě to nadchne jen málokoho a u televize bude většina lidí zívat nudou. A tohle je tedy naštěstí ten lepší případ, kdy Disney vsadil na klasický osvědčený scénář a ono to, ostatně skoro jako vždy, dokonale funguje. Film nikterak nenadchne, ale už od začátku je asi každému divákovi jasné, jak tohle dopadne, a na konci se skutečně žádné překvapení nekoná. Zkrátka je to normální rodinný film více cílený na teenagery, který nevybočuje ze zajetých kolejí a který není ničím víc nežli průměrným filmem o splnění jednoho dívčího snu. Nic víc, nic míň. A jako takový na mě zafungoval, a proto se nerozpakuji udělit mu průměrné tři hvězdičky, protože ruku na srdce, tak špatné, abych to házel do podprůměru, to zase nebylo. ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Film má zopár blbostí (odkedy stoja všetky výdaje okolo krasokorčuľovania tisícky dolárov?) a veľa klišé. Som alergická na zobrazovanie americkej strednej školy, no zrejme bol scenárista uvedomelý a veľa do tejto oblasti nerýpal. Keď sa niekto snaží natočiť film o komplikovanej ceste za snom, musí mať: 1)presvedčivého výborného herca 2)dobrý psychologický profil 3)prekážky. Herečka je sympatická, snaží sa, no vyčítať z jej tváre akúkoľvek zanietenosť ku krasokorčuľovaniu alebo fyzike sa len tak ľahko nedá. Charakter postavy tiež nie je dotiahnutý do konca. Posledné mínus - pochybujem, že na okresnej súťaži by boli také dobré krasokorčuliarky, ktorých vystúpenia pripomínali skôr tanec na ľade. Medzi teenegerskými filmami patrí k tým lepším. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Michelle Trachtenberg je celkom pôvabná dáma, zatiaľ však účinkovala v dosť divokých, či naivných alebo trápnych dielach. Je celkom pekná, ale tu ma mrzelo najmä to, že to nebol film v hlavnej úlohe s Hayden Panettiere. Hayden je moje zlatíčko a preto by to bolo skvelé, ale popravde film za veľa nestál. Bol nudný, mal jednoduchý dej, slabý scenár, bol to skôr taký detský film a preto je to možno lepšie, že tam nehrala hlavnú úlohu Hayden, lebo by ma to pri nej mrzelo. Je to celkom milý film, ktorý by niečo mohol dať aj rodičom. Škoda, že ho nevidel môj otec predtým, než ma ako dieťa odhlásil z futbalu, ktorý som veľmi miloval a mám ho rád aj dnes, len to by tento film musel vzniknúť skôr. To, že je to film plný klišé, o plnení si amerických snov je jasné, je to však oddychovka, ktorá neublíži. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Mimoradne pekne zpracovana "pohadka" o ceste za svym snem a uspechem. Michelle je talentovana a je skoda ze podobnych filmu s ni neni tolik jako napriklad s Hilary Duff. Velke stesti bylo pro produkci najit tak talentovanou herecku, ktera zaroven dokaze bruslit na spickove urovni. Nemohu jinak nez dat 5 hvezdicek. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Krasokorčuliarka, ktorú Casey sleduje v TV na začiatku filmu, je trojnásobná svetová šampiónka Sasha Cohen. (corona)
  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)
  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)

Reklama

Reklama