Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ledové ostří 7? Sbírat poznatky o fyzice nebo plyšáky z ledové plochy? Uspokojit matku nebo sebe (citově)? Harvard nebo Trojitý lutz? A nebo obojí s bonusem okatého rolbaře, co přijede svoji princezně vyžehlit kluziště až před dům - samozřejmě nepřipoután a bez SPZ? Jestli máte zájem tyto otázky řešit, dotankujte si k mému hodnocení klidně plnou nádrž - pokud ne, sledování Ice Princess je pro vás stejně marné jako bruslení na Máchově jezeře. V červenci.. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný! Je nutno si nejprve uvědomit zaměření filmu, cílící na srdce náctiletých dívek lačných po naivních příbězích nakopávajících k odhodlání jíti za svým snem, osloví-li někoho dalšího, přičítá se to k dobru. Ostatně, takovéto příběhy vždy tvořily jeden z pilířů hrané tvorby studia Disney. Oddechová Královna ledu je po této stránce plně funkčním filmem bez násilného tlačení na pilu, s naivitou, která z něj srší, ale neirituje, a podobné je to se sentimentem. Odchovankyně Disney studia Michelle Trachtenberg je roztomilá, umí si získat sympatie a dokopat diváka, aby její postavě začal fandit. V této sortě filmové tvorby poměrně obstojný počin. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupost, trapnost, smutně nudné, předvídatelné, neskutečně otravné......mohla bych takhle pokračovat nejméně pět dalších řádků a ještě pořád bych se neuklidnila ze svého rozhořčení. Nechápu jak je možné, že tohle někdo točí? Já jsem troufám si říct milovník sledování krasobruslařů(záměrně používám mužské označení)v televizi :-D. Myslím si, že obsazení takových skvělých hereček jako jsou Kim Cattarall a Joan Cusack je velmi nevhodné, ale asi neměly do čeho "píchnout". Jako v každém teen filmu bez jakékoliv logiky se vždy objeví happy end a love forever...Pfuj tolik karamelu najednou :-( . ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdu dávám hlavně sobě, protože jsem to dokázal přetrpět. Ale když už se na to vaše slečna chce koukat, tak co máte dělat? Jinak k filmu: klasická teenagerská komedie kdy v podstatě dospělý koště zjistí, že umí bruslit a najednou je mnohem lepší než ostatní krasoruslařky, co na ledě stojí od tří let... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Nic dechberoucího jsem od filmu neočekávala. Holčina, která spíše rozumí fyzice a ve svém volnu si jen tak bruslí na zamrzlém rybníku, se stane sportovkyní, ke který stačí jediný kurz, aby všechny strčila do kapsy, jak jí to skvěle jde. I ten přirozený talent má něco do sebe, ale tohle byl tak strašně rychlý vzestup. No čeká jí tvrdá práce a dřina. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Krasokorčuliarka, ktorú Casey sleduje v TV na začiatku filmu, je trojnásobná svetová šampiónka Sasha Cohen. (corona)
  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)
  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)

Reklama

Reklama