Reklama

Reklama

Phil Weston je průměrný chlap, který se celý život musí potýkat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem. Už od dětství ho otec neustále zesměšňuje a ponižuje. Phil také zklamal otcovo očekávání, protože se nestal sportovní hvězdou. Když Phil dospěl, chtěl otci představit svou nastávající ženu, on ho opět předběhl a oznámil mu, že se bude ženit. Tentýž den, kdy se Philovi narodil syn Sam, se jeho otci narodil také chlapec, kterému dal jméno Bucky. Setkání synů na fotbalovém hřišti zažehne jejich dlouholetý spor, který se rozhoří naplno. Phil se rozhodne, že začne trénovat družstvo malých chlapců. Sice jsou v tabulce poslední, jeho cílem je dovést tým do finále a porazit svěřence jeho otce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie, aneb všechno nakonec dobře dopadne a všichni se máme moc rádi. Vše je zasazené na zelený pažit, což se mi líbí. Will Ferrell nám ukázal, že se umí neskutečně rozjet a udával šílené tempo celého filmu, který celou dobu míří k předurčenému happyendu. Děti nejrůznějšího vzhledu a charakteru tomu dodali patřičnou jiskru. Mně se to celkem líbilo. * * * ()

otík 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie bez větších mravně či slušnostně vyčitatelných míst, ačkoliv hlavního hrdinu hraje Will Ferrell. V přiměřeně prožité roli si zahrál trenéra věčně prohrávajícího fotbalového (soccer) týmu, který s pomocí bývalého skvělého hráče amerického fotbalu Mika Ditky dokáže tým zvednout a dovést až do finále proti týmu svého otce. Film je to rodinný, tudíž nechybí humor i poučení a především důraz na rodinu a tým. A to je podáno v přiměřené dávce a stravitelné délce. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Laciná komedie, kterou nezachrání ani druhá polovina filmu, kde se Will chová jako magor (...na můj vkus, je to pořád málo ), ani parťák Robert Duvall, který je možná jen zajímavý v této roli, ani několik dětí, které se snaží o komické scény, které jsou ale žalostně nevtipné, jako většina času v této komedii!! Na začátku jsem napsal, laciná komedie, ale rozpočet 45 mil. dolarů mě přivádí na otázku, kam se všechny prachy poděly????!!! Protože tak amatérsky natočené sportovní scény, si Will určitě nazasloužil, další šlápnutí vedle, v tomto roce měl Ferrell asi zatmění mozku, protože natočit tolik přinejlepším průměrného balastu, se jen tak nevidí!!:(!! Jednou větou: Mám rád sportovní komedie, které ale přinesou emoce, kdy z lůzrů se stanou borci a z namachrovaných borců poražení, ale tady se to zoufale nepovedlo!! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Kolik můžu dát hvězd, když je v hlavní roli trenér Phil ?! Možná to má hluchá místa, ale Will Ferrell opět ukázal, že je mistrem sebeparodie, a servíruje nám komedii tentokrát o fotbale (soccer), o jeho souboji proti svému otci a taky o jeho malých svěřencích, kteří NEumí hrát... Nejlepší byl ale stejně hned úvod, kde se pokouší o atletiku :-) ...90% (film je zde značně podhodnocen, fakt je to sranda) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal sem takovou tu klasickou rodinnou americkou komedii se spoustou deticek a hromadou klise a traparen a nakonec me to mile prekvapilo. Celej film stoji a pada s Willem Ferrellem, kterej tady predvede svuj tradicni sortiment, takze nechybi hysterickej rev, behani bez tricka, ruzny sileny grimasy, zpivani a podobne, jenze nekdy po hodine filmu naprosto totalne zesili, zacne se vsem posmivat, vsechno rozkopavat a je naprosto giganticky brutalni, ze sem ho tak silenyho snad jeste nevidel. Co se tyce deticek, tak s podivem nejsou vubec otravny a film je skoro po celou dobu prijemnej, sviznej a vtipnej. Akorat na zaver musela bejt povinna udobrovacka a totalni happyend. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Phil Weston (Will Ferrell) svolává svůj tým po sázce se svým otcem, přibíhá brankář, který si sedá. Poté následuje záběr na Phil a poté opět na brankáře, který si opět sedá. (MajkVazovsky)
  • Dieťa na začiatku filmu, ktoré má predstavovať mladého Willa Ferrella, je v skutočnosti dievčatko. (ladko)
  • Během natáčení se herci Willu Ferrellovi narodil syn Magnus. Will se později nechal slyšet, že je tento film jeho vůbec nejoblíbenějším, ve kterém hraje, právě proto, že ho má spojený s narozením prvního dítěte. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama