Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

pufina 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem aspoň půměrnou komedii s Robem Schneiderem, ale tady se ukazuje spíš více normální než vtipný - což je škoda, jako komediant vyniká mnohem líp. Ten zbytek "vtipálků" byli z 99% trapní a smát se tomu většinou ani nedalo. Nic skvělého, na ten průměr to u mě nemá. Název zněl dobře, ale je to taková blbost na jedno zhlédnutí. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že mě to vůbec nebavilo a že jsem se ani jednou nezasmál, ale chyběly mi tam nejspíš všechny základy, které od jakéhokilv filmu požaduji. Až na pár scének to byla nepředstavitelná nuda a stereotyp. Divil bych se, kdyby mi Benchwarmers jakýmkoliv způsobem uvízli v pamět na delší dobu než týden. ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

humorem bych to přirovnal tak trochu k bláznivé školce s E.Murphym. Podobně jak jsem psal k nesvatbovým, i tady vás to nebude štvát pokud to shlédnete v absolutně dobré náladě. Pár gagů tám je, párkrát se zasmát dá pokud hloupým vtipem vyloženě neopovrhujete. klišé je samozřejmě na konci dost pro všechny, samozřejmě nereálnost příběhu taky, ale who cares. Roba jsem poprvé viděl v normální roli, kde nehraje debila. Stejně přes svou komickou "choreografii" běhaání a vůbec veškerých pohybů, jsem si na jeho roli vážného člověka nezvykl :). Film se snaží pobavit, myslím že neurazí, možná si pár jedinců najde, kteří ten film shlédnout pravidelněji třeba jednou měsičně. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nemám rád buranské nechutné komédie, ktorým kraľuje Adam Sandler, ale pre jeho kamaráta Roba Schneidera mám slabosť a tento film považujem za jeho najlepšiu sólovku. Možno aj preto, že Rob tu tentokrát hrá normálnu postavu, ktorá sa vyvaruje nechutností. Zato zvyšná parta geekov, ktorí v živote nehrali bejzbal predstavuje typických viac či menej vtipných a miestami aj nechutných lúzrov. Hlavne Heder si mohol odpustiť ochutnávať všetko možné. Našťastie je tu Jon Lovitz ako kráľ geekov, ktorý zbohatol a tak si môže dovoliť všetky možné gadgety so slávnych filmov, ktoré geeka diváka neskutočne potešia. Ako fanúšika Star Wars mňa teda potešili. Niektoré vtipy sú dosť WTF. Napríklad 12 ročný Amaury Nolasco s oficiálnym preukazom namalovaným pastelkou. Okrem Scheidera ma potešil David Spade, ktorý je často opomíjaný a magor Swardson, ktorý ide natoľko za hranu, že ma nakoniec vždy rozosmeje. Finálny zápas narúša klišé športových filmov a jednoducho si hráči užívajú hru. Takže celkovo aj napriek občasným nechutnostiam a primitívne podanému posolstvu, ma to baví. 7/10. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo pozerateľné a asi najznesiteľnejší film Roba Schneidera, aký som videl. Hviezdou filmu je jednoznačne Jon Heder v jeho klasickej role prispatého dementa. Bohužiaľ ide iba o klasickú sandlerovsko-schneiderovskú komédiu s pár nechutnými vtipmi (a musím uznať celkom prekvapivými dvoma zvratmi). Dávam prednosť Frat Packu, Apatowovi a ich fuckovačkám. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama