Reklama

Reklama

Phil Weston je průměrný chlap, který se celý život musí potýkat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem. Už od dětství ho otec neustále zesměšňuje a ponižuje. Phil také zklamal otcovo očekávání, protože se nestal sportovní hvězdou. Když Phil dospěl, chtěl otci představit svou nastávající ženu, on ho opět předběhl a oznámil mu, že se bude ženit. Tentýž den, kdy se Philovi narodil syn Sam, se jeho otci narodil také chlapec, kterému dal jméno Bucky. Setkání synů na fotbalovém hřišti zažehne jejich dlouholetý spor, který se rozhoří naplno. Phil se rozhodne, že začne trénovat družstvo malých chlapců. Sice jsou v tabulce poslední, jeho cílem je dovést tým do finále a porazit svěřence jeho otce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná športová komédia s deťmi. Veľmi milý film, ktorý mi veľmi pripomenul ako dospelý vedia svoje potreby presadzovať cez deti a tým im znechucovať to, na čom by sa mali zabávať. Myslím, že občasné preháňanie bolo na mieste, pamätám si ako súťažne brali našu hru, keď som hrával ako dieťa futbal skoro všetci dospelý a to nielen rodičia, fanúšikovia, ale ja tréneri. Samozrejme je to infantilný, miestami tupý film, najmä pri tom stvárňovaní detí, ale je fajn. ()

Jasmín 

všechny recenze uživatele

Jasný odpad .... jen že tam snad byl ten soccer, tak tu jednu hvězdu ... Vůbec jsem se nezasmál, postavy rodičů jsou pouze slabošský tajtrlíci nastavený něčím "zajímavým" (tady dvouma lesbičkami), hlavní postava Phila je naprosto trapná a to s tím kafem je pouze stupidita na entou ... pomalu mi začínají docházet slušné urážky téhle slaboduché břečky, takže končím. Ne, ne, ne a nedoporučuji!! ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie bez větších mravně či slušnostně vyčitatelných míst, ačkoliv hlavního hrdinu hraje Will Ferrell. V přiměřeně prožité roli si zahrál trenéra věčně prohrávajícího fotbalového (soccer) týmu, který s pomocí bývalého skvělého hráče amerického fotbalu Mika Ditky dokáže tým zvednout a dovést až do finále proti týmu svého otce. Film je to rodinný, tudíž nechybí humor i poučení a především důraz na rodinu a tým. A to je podáno v přiměřené dávce a stravitelné délce. ()

sledge odpad!

všechny recenze uživatele

Nic tak strasne som uz velmi davno nevidel. Vrcholny predstavitel zanru americkeho filmu o sportovom kolektive ktory sa zazracne zlepsi, tentokrat v kabate 'rodinnej komedie'. Rodinnej=pre deti do 8 rokov a komedie=tusim som sa raz pousmial. Rezia, scenar, kamera, herectvo=hroza. Len pre ilustraciu, jednym z klucovych, ci zvratovych momentov, ked si hlavna postava vstupi do svedomia, je oslaveny rozmlatenim asi poldruha metroveho starozitne vyzerajuceho pristroja na capucchino, v com Willovi Ferrellovi ochotne pomoze asi 10-rocny azijsky chlapcek miniaturneho vzrastu. A nie, vo filme to ani nahodou nevyznieva vtipne. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ferrell je skutečně výborný komik,ale jeho čich na dobré filmy je neuvěřitelně špatný.Bez diskuzí,tetno film by bez něj byl neskutečnou limonádou pro děti.Naštěstí jeho osoba a komičnost je natolik výjimečná,že celý film pozvedává a dodává mu alespoň špetku důstojnosti.Jinak jde o neskutečnou moralitku,narvanou až po okraj banálními scénami a ještě banálnějšími promluvami.Sem tam se objeví nějaká perlička(a to samozřejmě vždy jen při scénach ve kterých "řádí" Ferrrell),která vyloudí úsměv na divákově tváři,ale celkově jde fakt o slaboučkou komedii pro dětska.Velmi slabé 3*!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Phil Weston (Will Ferrell) svolává svůj tým po sázce se svým otcem, přibíhá brankář, který si sedá. Poté následuje záběr na Phil a poté opět na brankáře, který si opět sedá. (MajkVazovsky)
  • Během natáčení se herci Willu Ferrellovi narodil syn Magnus. Will se později nechal slyšet, že je tento film jeho vůbec nejoblíbenějším, ve kterém hraje, právě proto, že ho má spojený s narozením prvního dítěte. (ArsenalEagle)
  • Dieťa, ktoré napadne Willa Ferrella počas posledného zápasu, má na drese meno Apatow. Takto sa volá Judd Apatow, výkonný producent filmu a Ferrellov častý spolupracovník. (ladko)

Reklama

Reklama