Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dnes je 21.03.2010, svátek má Radek

Všichni musí zemřít (TV film)

Krimi
Česko, 2004, 82 min

Režie: Miroslav Sobota
Hrají: Jan Kanyza, Vilma Cibulková, Martin Stropnický, Klára Issová, Jiří Schmitzer, Simona Stašová, Václav Postránecký, Tomáš Valík, René Přibil, Jaroslava Obermaierová, Jiří Mádl, Vojtěch Kotek

komentáře
galerie
 ve filmotéce

Obsah:

Detektivní případy s majorem Bohuslavem, ztělesněným Janem Kanyzou, bezpochyby přitahují diváky. První díl, jenž získal hlavní cenu za nejlepší detektivní příběh v televizní soutěži Dýmka Sherlocka Holmese, napsal Viktorín Šulc a shlédlo ho v repríze přes milion a půl diváků. Druhý díl cyklu Vražda kočky domácí od Karla Štorkána řešil vraždu mladičké ambiciózní studentky a divácký ohlas zde ještě vzrostl až na počet téměř dvou milionů. Ve třetím díle cyklu Všichni musí zemřít, který uvidíte v premiéře, vystupují opět spolu - stejně jako v díle prvním - populární a skvělí herci Jan Kanyza a Vilma Cibulková, jež ... (zobrazit celý text)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Tosim ****

I když samotné vyšetřování mě nezaujalo, případ je dobře zamotaný a vztahy Mazancové a Bohuslava a Bohuslava a jeho dcery se mi jevily jako nosné a vůbec mi nevadily.

profil / všechny komentáře uživatele Slarque ***

Taková normální televizní detektivka se zajímavým obsazením, ale poněkud překombinovaným scénářem, který spoléhá na „náhodu“ daleko více, než jsem schopen v tomto žánru tolerovat. Navíc oběti jsou lidé, kteří si svůj osud z pořádné části zasloužili, nebo si ho vyloženě vykoledovali, a sotva se našel někdo, kdo by jejich smrti litoval. Proto i otázka, kdo je vrah, zůstala spíš intelektuálním cvičením, než že by na odpovědi nějak záleželo.

Hodnocení uživatelů:
golfista ***