Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy film, s mojim oblubenym anglickym obsadenim, prijemnym soundtrackom, nezvycajnou (sice dnes uz az tak nie velmi nezvycajnou) tematikou, resp laskou, s inteligentnymi dialogmi, krasnymi kytickami a kvietkami, a s (na skodu celkoveho filmuu) s niektorymi americkymi scenami...Inak 75 per. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý lesbický príbeh. Slušné natočený film, v ktorom hlavná hrdinka v deň, keď stojí pred oltárom zistí, že existuje láska na prvý pohľad a že stačí pár sekúnd na to, aby sa dokázala zamilovať na celý život. Život sa jej značne skomplikuje, pretože objektom jej lásky nie je muž ale roztomilá kvetinárka Lucy. Skvelé herecké výkony dvoch krások - Piper Perabo a hlavne Leny Headey. Voľná, ľahká, oddychová filmová komédia s názvom Imagine Me & You, ktorej navyše dominujú ako uveriteľné herecké výkony, tak zaujímavý námet či skvele napísaný scenár. Filmu navyše nechýba ani dynamika, vnútorný rytmus, napätie a hlavne koniec, aký sme si všetci priali. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku přiznávám svou zaujatost. Komedie je to nevšední, ale řízná a skvěle obsazená. Mezi Piper a Lenou to jiskří až nebezpečně. Happy end pro všechny je samozřejmě na snadě, ale kde jinde máme ty štastné konce hledat, když ne ve filmech? Zkrátka film, který má bude mít v mé filmotéce vždycky místo :) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama