Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Průměrnou romantickou komedii ozvláštňuje jen ta náklonnost bratra a sestry k jedné dívce, jinak skutečně vtipných scén nebo hlášek je tu pomálu. A tak si Gray uvědomí svou sexuální orientaci a vše spěje k očekávanému happy-endu. Je to tak na dvě hvězdy, ale za to, že film nenadchl, ale vůbec neurazil přidávám třetí. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Povídá na svatbě ženichovi jeho sestra: „Nebýt tebe, byly bychom ideální pár.“ (smích) Gray a Sam jsou sourozenci tak ideální, že by se dali představit mimozemšťanům jako nejreprezentativnější vzorek homo sapiens. Mají společný byt, společné zájmy, shodnou krevní skupinu Š (= šampóni) a jak se ukáže, i stejnou sexuální orientaci. To je fakt bomba. Popravdě, nebýt toho, že ústřední trojlístek je tak nechutně fešný (homunkulus Cavanagh se z něj jako jediný neobjevil v Sexu ne městě), asi bych tuhle super vzrušující filmovou událost nezvládla mít zapnutou ani jako kulisu k práci. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Keď ma odstavia od internetu a doma nie je nič stiahnuté, tak som nútený siahnuť aj po takomto filme, ktorý šupla JOJka do prime-timu(!). Celkom príjemný film, ktorý je vo vreci so všetkými priemernými romantickými komédiami predsa len trošku zaujímavejší. O to sa postarali najmä vkusne hrajúci herci, nekonfliktný scenár a celkom rýchle odsýpanie celého príbehu. Po dlhej dobe som si však pripomenul prečo nerád pozerám filmy s dabingom. 60%. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Takto nejako si predstavujem príjemnú inteligentnú komédiu. Režisérka a scenáristka Sue Kramer tu ukázala, že nie každá americká komédia musí byť postavená na záchodovom humore. Základom bol netradičný námet, podporený skvele napísanými dialógmi a kvalitným hereckým obsadením. Aj keď musím priznať, že Tom Cavanagh mi tu veľmi nezapasoval, o to väčšie potešenie som mal z Alana Cumminga a Sissy Spacek v menších úlohách. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V současnosti je většina komedií plná trapných vtípků, které se motají okolo témat jako je sex a nedokáží nic víc, než být nechutnou přehlídku nudné nemohoucnosti scénáristů. Přesto se dá najít malý poklad jako je tento snímek, který příjemně pohlíží na bizarní situaci, kdy se sestra zamiluje do bratrovy manželky (vůbec se jí nedivím a až uvidíte Bridget Moynahan tak se nebudete divit také). Překvapivě jsou postavy velmi milé a ne úplně tupé. Heather Graham společně s Thomasem Cavanaghem vypadají jako pravý bratr a sestra. Opravdu příjemný film, který vás nedokáže urazit jako některé přeceňované komedie o bandě teenagerů, kteří dělají cokoliv možného i nemožného. PS: Bridget Moynahan a Heather Graham při jejich karaoke bych složil k nohám svět:) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama