Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Každý romantický film většinou končí nádhernou svatbou. Tento svatbou začíná, což je zvláštní a netypické. To nebude jen tak, tady se určitě stane něco nečekaného. A stalo. Lesbická témata nebyla nijak častá a nikdy nebyla výsadou romantických filmů. Doba už uzrála na to, aby se to změnilo. Snímek si drží svůj standart veselého vyprávění, kde není daleko ani ke skvělým vtípkům. Herecké výkony hlavních představitelek jsou až k neuvěření uvěřitelné. Vyprávění nikam nevybočuje a stále se drží společenského problému, který je reálný a který může kohokoliv postihnout. Reakce na danou věc jsou klidné, což skoro budí úsměv, ale řešení přirozené. Snímek je tedy neurážející, klidný a odpočinkový. Nehraje si na veledílo a nese sebou tak trochu i poselství. A možná to byl i záměr. ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

Reklama

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Waaaa to bolo skvelé! Tak trochu nezvyčajná romantika podtrhnutá skvelým jemným humorom, ktorý ma miestami dostal do kolien. Až do konca som nevedela ako to skončí a dúfala som len v to najlepšie. Hlavné predstaviteľky mali skvelú chémiu a je škoda že spolu nemali viac scén. Ako Piper Perabo tak aj Lena Headey sú nádherné a úžasné herečky a do týchto úloh sa naozaj hodili. Tento film si určite pozriem ešte niekedy pretože ma bavil po celý čas. Tiež nechápem celkom nízke hodnotenie podľa mňa by sa to malo pohybovať v červených farbách. Za mňa 5* ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

Co jsem to zase, doprdele, stáhnul? Natočili v posledních 20 letech něco, kde nejsou lesbičky ani žádní gayové? Na tydle se alespon dá dívat. No myslim, že jsme v tom až po uši! Fuck me if I m wrong! My last chance flower! Teach me! Okey. First off, tighten your stomach muscles. Tighten. Tighten. Tense them. They are pretty tense. Okey, next broaden your diaphragm. My what? Its here. Oh. Okay, push it out against my hand. You feel my hand? MAybe if you put them both there. Imagine the roof of your mouth is a cathedral. Its a space thing. All right, your mouth is that big that you have to fill it with sound. Deep from inside, filling the space, then throwing it out. Like how? Ten konec je super! Já to těm lesbám normálně přeju, gaye bych ale všechny spálil! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama