Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ač Nevěrná obsahuje jednu z těch nejobyčejnějších filmových zápletek, režisér na ní dokázal více než zdařile postavit dvě hodiny trvající snímek. Z průměrného námětu dokázal vytvořit působivý příběh stavějící na postupně gradujícím ději s napínavými scénami, nenásilnou erotikou a skvělém rozehrávání utajovaných či objevovaných skutečností (zejména mezi manželi) a silném ústředním hereckém triu. Diane Lane mě nikdy svým výkonem ani osobností nedokázala oslovit, ale zde se mi její postava i výkon zalíbily. Je tu fakt dobrá:) Olivier Martinez je fešák jak sviňa a docela mě zamrzelo, jak nečestně se k Diane Lane zachoval, když jsem si, zřejmě naivně myslela, že ona je jeho jediná:) Richard Gere opět prezentuje svůj šarm a galantnost a jako gentleman také dokáže nastalou složitou a bolestnou situaci vyřešit. Sice ho zachvacují čas od času mírné záchvěvy paniky a výčitek, ale nakonec vše elegantně a s chladnou hlavou zvládne vyřešit. Zejména oceňuji jeho docela tolerantní a klidný přístup k nevěrné ženě:) Jejich sympatický malý synek mi byl po celou dobu povědomý a po zhlédnutí jsem zjistila, že ten malý rozumbrada se již blýskl v Pravidlech moštárny. Erik Per Sullivan. Dobrý kluk:) ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Diane Lane vylepšila celkový dojem. Pár scén zahrala veľmi vierohodne a veril som pocitom ktoré jej postava prežíva. Ostatní herci ale nič moc a Martinez mi vyslovene vadil. Ako rozbor manželských problémov je film miestami sklúčujúci, no ku koncu predvidatelný a meniací sa na klasické béčko. Prvú polovicu som myslel že 3* dám s prehľadom. Škoda. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Chabrolovou Nevěrnou ženou má Lyneův film mnohem silnější erotický náboj. Také citové utrpení hlavních hrdinů se mi zdá výraznější. Není možné říct, který film je lepší, protože oba mají něco do sebe. Chabrolův je diskrétnější a tajemnější, Lyneův vášnivější a otevřenější. Jsem ráda, že jsem je viděla v tomto pořadí (nejdříve starší film). V opačném pořadí by na mě asi tolik nezapůsobily. U hodnocení zůstanu nad průměrem u obou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Věrnost neroste na louce ani nepadá z nebe - je dílem charakteru, aneb kterak se Piggy Eye Ríša nesrovnal se skutečností, že v krámě jsou dva mlsní kocouři.. Dokud se parohatý manžel nechopí těžítka, je Lyne na poli vztahového dramatu o Vášni vodící slepého koně jménem Rozum dokonale poutavý (D.Lane ten nerovný souboj ztvárnila docela přirozeně), nicméně následný přestup na vlak detektivního thrilleru byl jako prudké stoupnutí na brzdu. Alespoň že zastavili u policejní stanice a popřemýšleli, jaká barva jim svítí na semaforu zvaném Život.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Budovanie rodinnej drámy medzi Richardom Gere a Diane Lane, kde nečakane prekáža zvodca Olivier Martinez je správne napäté a skľučujúce, mierne to naštrbí nečakaný skok do thrilleru keď sa podľa vyplávajúceho deju preskočí na vraždu milenca. A potom prídu už klasické vyšetrovačky a uhybné manévre, čo nakoniec rodinu opäť vystuží a všetko pokiaľ na nás neprídu bude v poriadku. Mierne nadpriemerná dráma čo určite zaujme ale druhý krát už toľko chuti na pozeranie nebude, lebo štylisticky podobných filmov tu už zopár bolo. ║Rozpočet $50miliónovTržby USA $52,775,765Tržby Celosvetovo $119,137,784 ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama