Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

rigby 

všechny recenze uživatele

Je lepší zůstat u prvního, beztak už ne moc vydařeného pokusu, než se pokoušet o další. Nevím, jaké měl tento film ambice, ale v podstatě šlo o další zbytečné pokračování. Bez jediného nápadu, bez jediného smysluplného pokusu o humor, s ubohým scénářem. Vrcholem je pěvecký pokus Bolka Polívky. Jen těžko se dalo vydržet až do konce, ale podařilo se. 1+ ()

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička nebyla bůh ví co, ale věděla to a díky tomu se stala celkem podařenou záležitostí na nedělní dopoledne ke kávě a štrůdlu (a práci na počítači). Tyhle filmy jsou jako zvuková kulisa ideální. Manžela na hodinu jsem ale i tak sledoval na 100% a přísahám, že 10 minut po skončení si nepamatuju o čem to sakra bylo a ani si nevybavuju jediný povedený vtip, povedenou hlášku nebo scénku, u který bych se usmál. Dvojka se úplně minula s jedničkou a je to škoda. Jak řiká malylada. S jedničkou to nemá skoro vůbec nic příběhově stejného a je to jen dojná kráva na "známé" značce. PS - Ani ten David Novotný to tentokrát nezachraňuje. Facku scénáristovi. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Už taková trochu zbytečná práce, ale jednička vydělala hromadu peněz, takže se zlaťáky zaleskli v očích a jelo se přímým směrem na dvojku. Vesměs je to takové klasické pokračování. Přidá se hromada nových vedlejších postav, některé hlavní jsou upozadněny (Matásek) a vymyslí se linka, která určitým způsobem nabourává děj prvního filmu (V jedničce se celou dobu snaží vydělat peníze, aby je ve dvojce odmítali). Naštěstí je tu pořád výborná hudba Reného Rypara a povedené humorné situace. Jedničku si dám klidně rád znova, dvojku už s menší radostí, a do trojky už se prosím nepouštět. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky nijak nepospojovaná plejáda nudných scének. Smršť sexismů, blbého humoru a nevkusu. Již jaksi tradičně tragická zvukařina, díky které není půlce dialogů téměř rozumět, což je ale možná i dobře, jelikož jsou stejně hloupé a zbytečné jako celý děj a zbytek filmu. Zbytečnost a absurdita je výstižný a dostatečný popis všeho, co se ve snímku děje a to je tak vše. Naprostá ztráta času. odpad! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama