foto

Martin Zbrožek

  • nar. 18.6.1963 (53 let)
    Teplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Od mládí se věnoval herectví a hře na hudební nástroje. Na konzervatoři vystudoval hru na housle, později hrál v méně známých hudebních skupinách jako např. : Naima, Květy času. Později si ho všiml Ondřej Havelka a chtěl ho do své hudební skupiny Melody Makers a Martin jeho nabídku příjal. Když po pár letech z Melody Markes odešel, hrál v různých jazzových klubech po celé Evropě. Jeden čas také působil v divadle Teatro a Vizita. Do našich pamětí se vryl díky moderování Českého lva.

Byl ženatý s Marthou Issovou, je bezdětný, věnuje se sportu, hře na housle, kreslí obrazy a píše knihy.

Filip "Fildas" Hrubeš

Herecká filmografie

2013 Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
2012 Labyrint
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
Ženy v pokušení
2007 Gympl
Skeletoni
Stop (TV film)
2006 Chcípáci
2005 Bel Ami (TV film)
Doblba!
Pohádka o houslích a viole (TV film)
Skřítek
2003 Jedna ruka netleská
Mazaný Filip
Želary
1999 Všichni moji blízcí
1992 Zlatovláska (divadelní záznam)
1988 Pražská 5

TV pořady

2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2010 Pozdní sběr (TV pořad)
2005 Český lev 2004 (TV pořad)
2004 Český lev 2003 (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Český lev 2001 (TV pořad)
Taxi, prosím ! (TV pořad)
2001 Český lev 2000 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Skladatelská filmografie

2001 Den dobrých skutků (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace