Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

malylada 

všechny recenze uživatele

No tohle se hodně minulo s jedničkou. Tentokrát je to koukání na slepenec nudných scén, pramálo vydařených vtipů a především odpudivých herců. Nic proti tomu nemám, ale je celkem smutné vidět těžkotonážní Zuzku Norisovou. Tentokrát to s hodinovými manžely nemá nic společného a vyloženě se film pokouší vytěžit cash z předchozího dílu. Nad většinou scén jsem kroutil hlavou, než se usmíval a docela jsem si přál, kdy to skončí. Slabota......3/10 ()

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi o dost víc, než první díl. Rozjelo se to skvěle, ale (stejně jako u prvního dílu) tomu jakoby postupem času trošičku ubýval dech. Možná i proto jsem nedal vyšší hodnocení, i když tady to "uvadání" zdaleka není tak markantní a „škodící“ jako u prvního filmu. Nadšený jsem byl z Evy Holubové, jejíž postava tady má hodně prostoru, a svojí roli hraje naprosto bravurně. Dost se mi to přiblížilo 4*, ale… těsně ne. Jinak ale pěkný film, příjemná vtipná oddechovka, pobaví. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když jsem loni v říjnu okusil zcela náhodou na televizní obrazovce Hodinového manžela, s překvapením jsem zjistil, že nám nynější produkce TV Prima dokáže také vytvořit koukatelné dílo. Uhranul mě mezi českými komediemi posledních let natolik, že mě skutečně potěšilo zjištění o připravovaném pokračování. To se již ze zvyku samozřejmě povedlo o dost mizerněji, stále se ale v jistých pasážích pobaví i pořádný morous. A to si myslím, že u obyčejných komedií bohatě stačí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zbytečná práce. Natočená za peníze Primy, zřejmě pro diváky Primy. Zatímco první díl byl ještě fajn, i když místy zbytečně vulgární, tak druhý díl není vulgární, ale pro změnu je šíleně obyčejný. Herci jsou pořád stejní, což určitě není na závadu, ale vtip se nějak vytratil. Nejvíce mě bavila linka Bolka Polívky. Nebylo to vtipný, ale bylo to jediné takové přirozeně lidské. Jenže to bude spíš člověkem a přístupem k hraní, než scénářem. Škoda, jedna z mnoha českých komedií, která ničím nevyniká. Snad jen těmi pěknými záběry Nymburka. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zhola zbytečné pokračování solidní původní komedie. Horší v každém ohledu (protože méně humoru, více extrémně otravného Latináka, který podle mě není ani herec), děj dost vycucaný z prstu. Hlavní hrdinové hlavně už vůbec neřeší problémy spojené se službami hodinového manžela, což je podle mě zásadní chyba. Tak tedy po hvězdičce za pány Matáska ("jó, já bejval pán prstenů") a Polívku... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)
  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)

Reklama

Reklama