Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milanův vztah k doktorce Elišce (Eva Holubová) se slibně vyvíjí, a když se jí už Milan konečně odhodlá požádat o ruku, vypadá to, že svatbě nic nestojí cestě. Teda kromě jedné malé „drobnosti" – Milan je stále ženatý se Slovenkou Jankou (Zdena Studenková), matkou Kryštofa, se kterou se před lety jaksi zapomněl rozvést! Kromě Milanových lapálií je tu ještě další problém – návrat čtveřice k hraní vodního póla se moc nedaří. Zůstali jen tři... a to je sakra málo... Aby zachránili partu a vytáhli kamaráda Jakuba z depresí, rozhodne se Kryštof přivést do bazénu aquabely, se kterými chce natrénovat vystoupení. Honza z Kryštofova plánu zpočátku příliš nadšený není, ale posléze s vidinou záchrany kamaráda (a možnosti být v přítomnosti krásných aquabel) se všichni pustí do přípravy vystoupení s názvem „Hodinový manžel"... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

bari68 

všechny recenze uživatele

No, ono ani jednotka nebola až bohvieaká bomba, takže porovnať tieto dva filmy nie je žiadne terno. Ale prečo nie? Prečo nedať tomuto filmu šancu? Ja som tento film vybral v kine ako výplň voľného večera na dovolenke.....a nesklamal. Pohodovka, sem-tam nejaká dobrá hláška a hlavne Latinák a Bolek super ! ()

titix 

všechny recenze uživatele

Zklamání, jednoznačně se to kvalit jedničky ani nedotýká. Je jasné, že pokračování je vždy srovnáváno s předchozím dílem a není už tam takové to překvapení. Ale jak je vidět na Anděl páně 2 tak pokud se nic nepodcení a připraví se kvalitní scénář tak to jde. Zde je cítit přesný opak, máme čtyři postavy přidáme další necháme je projít před kamerou a je tu dvojka.Námět kolem kterého se to točí, že by si Bolek chce vzít Holubovou, ale nějak zapomněl, že je ženatý se Studénkovou je dost bizarní, ale to se dá skousnout je to komedie. Bohužel jak je to zkonstruované ve filmu tak se z toho stává nereálná trapná fraška a to je přesně ten problém. Hodinový manžel byl v rámci komedie uvěřitelný a scénář postavám přihrával situace, které humorně řešili. Zde je to rozehrané kolem uměle rádoby vtipné situace a k tomu jsou přihozeny další rádoby vtipné scény které tak nějak ani nesouvisí " to by mohlo být vtipné to by se mohli lidi smát tak to tam dáme" Jak nám Anděl ukázal jak se dá pokračováním dobrý film vylepšit tak Manžel ukazuje jak se dobrý film dá zkazit. To co film dělá snesitelnější jsou apoň herci. Za to popravu hvězdička. ()

Reklama

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Ťežko hodnotit. Navázat na chlapskou komedii ve stylu "chlapi sobě" skoro romancí je opravdu těžké a možná i neřešitelné. Chápu rozladěnost publika je to jako by někdo navázal na Pařbu ve Vegas Sexem ve městě. Aby to fungovalo to by musel být opravdu geniální scénář a i pro Hollywood by to byl oříšek. Jak to může dopadnout v našich nuzných podmínkách? Ano to už víme, né moc dobře. Pokud se na to budu dívat jako na pokračování Hodinového manžela tak je to úplně mimo, pokud jako na film který řeší nějaký zamotaný vztah tak mi nevadí, že se u toho moc nesměji protože to je prostě takové vyprávění a uzavřu to. Je to víc do TV než do kina, prostě horší průměr no.. Jen bych pro příště doporučil ať si všichni režiseři dobře rozmyslí, jestli s filmem jít rovnou do kina a ne jen do TV. ()

pan_Bily 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi o dost víc, než první díl. Rozjelo se to skvěle, ale (stejně jako u prvního dílu) tomu jakoby postupem času trošičku ubýval dech. Možná i proto jsem nedal vyšší hodnocení, i když tady to "uvadání" zdaleka není tak markantní a „škodící“ jako u prvního filmu. Nadšený jsem byl z Evy Holubové, jejíž postava tady má hodně prostoru, a svojí roli hraje naprosto bravurně. Dost se mi to přiblížilo 4*, ale… těsně ne. Jinak ale pěkný film, příjemná vtipná oddechovka, pobaví. ()

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Ten film absolutně neguje konec předchozího filmu Hodinový manžel. Nejlepší je obsazení slovenské herečky Zdeny Studenkové, scénaristicky ale její linka naprosto nezvládnutá. Ústřední píseň je stejná jako v Hodinovém manželu (v podstatě kopie hitu I Promised Myself). Alespoň Bolek tam zpívá nějakou písničku, která je ale jen takové torzo. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Na konci prvního dílu Hodinový manžel (2014) čtveřice kamarádů zdědila 28 milionů korun a součastně Milan (Bolek Polívka) sbalil lékařku Elišku (Eva Holubová). Na začátku tohoto filmu, těsně před tím, než Milan požádá Elišku o ruku, říká její dcera u večeře: „A co vy dva? Jste spolu 2 roky a nic...“ Což nedává smysl, protože ještě nemají vyřešené to dědictví, takže spolu nemohou být 2 roky, ale max. 2 měsíce. (aartep12)
  • Téměř celý film se natáčel ve městě Nymburk ve středních Čechách. (AnčaRambo)

Reklama

Reklama