Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (366)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí návštěva kina. Obstojné zakončení tří dílné Teen ságy, která neurazí a v kině rozhodně má, co nabídnout. Úvodní akce patří k nejlepší sekvenci filmu a divák má pocit, že sleduje útržek z Fast and Furious, ale potěší i jiné akční scény především v tunelu se zombie, kde Wes Ball vytváří hutnou hororovou atmosféru, či naháněčka s robotickým pavoukem anebo závěrečné finále, které mohlo být na můj vkus více destruktivnější. Wes Ball si jako další film natočí regulérní horor a zde v pár scénách dokázal solidně navodit napětí i úzkost, takže mu začínám fandit. Slušná zábava, na kterou se hezky kouká. 75% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ani tenkrát nedokoukal, dvojku jsem neviděl. Nuda dělá divy a tak jsem si pustil tenhle finální díl a hele mně se to líbilo. Prostředí bylo perfektní, akční scény super a posledních 30 minut na 5* Užíval jsem si to. Škoda, že se postavy chovaly občas dost nelogicky. První ani druhý díl už si nepustím, ale na tenhle se klidně kouknu znovu. ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo, aj keď to trvalo vyše dvoch hodín, nezaznamenal som toho pocitu, že by som sa výraznejšie nudil, mladí herci sa už nejaký ten piatok poznajú, a tak boli preto parádne zladení, behali v jednom kuse pred všelijakými nástrahami, spojenými nielen s beštiálnym vírusom, ktorý spustošil SVET, ale hlavná, tvrdohlavá postava Thomas sa snažil vyslobodiť svojho kamaráta „spod pazúrov zúrivej šelmy” . Je to obstojne nakrútené, lebo režisér Wes Ball má pod taktovkou kompletnú trilógiu, tak ako som rešpektoval prvý diel, a zase druhý ma dosť znechutil, už podľa komentára, čo som si tesne pred písaním tohto zrovna prečítal, tak TROJKA šľape, ako spoľahlivé švajčiarske hodinky, kde nepozorujem príliš mnoho filmových kazov, ale aj tak sa opakuje stále dokola jedno otrepané klišé, že z filmu na film sa treba prekonávať, ísť až za hranice svojich možností. Vezmite si prvých Pirátov Karibiku, a čo sa s nimi stalo v treťom pokračovaní ? Síce to až tak brutálne neplatí pre LABYRINT, ktorý je znesiteľný v rámci svojho žánru pre mládež, ale aj tak sa toto pravidlo občas porušuje, viď scéna s busom. Aj úvodná sekvencia s vlakom by mala teda čo rozprávať... Niekoľko filmových momentov má veľmi silnú RAZANCIU, napríklad scéna s nakazenými v tuneli, alebo taktiež “krásavec” mi pripomenul svojim odvážnym činom jednu účinnú pasáž v Dvoch Vežiach, ktorá spustila úžasnú bitku v dejinách KINEMATOGRAFIE, ktorej katalyzátorom bol pre zmenu iný ZLOSYN !!! Obsahuje to veľa vizuálnych tromfov, prečo sú tie dve a pol hodiny vskutku príjemné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dělalo mi trochu problém vrátit se do světa Labyrintu, který jsem před třemi lety opustila, ale nakonec mě třetí díl trilogie chytl. Bylo to teda hoooodně dlouhé a asi by filmu slušelo zkrátit to o půl hodiny. I tak mě to ale bavilo. Hlavně postava Teresy byla skvěle napsaná. Umím si představit, že se na trilogii po pár letech podívám znovu a rozhodně si chci přečíst knižní předlohu. Labyrint za sebe rozhodně doporučuju. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

A sme na konci. Nie všetky sériam sa podarilo dostať až sem. Ale to nejdeme rozoberať. Povedzme si niečo teraz o "Maze Runner: The Death Cure". Musím priznať, že som do kina išiel s jemnými obavami, lebo som mal ešte v živej pamäti, ako som bol otrávený a znudený, keď som sledoval "The Scorch Trials". Tento film má v sebe pár prekvapení, dobrých nápadov a napriek tomu, že musíme si prejsť cez haldu klišé, tak vie s nimi minimálne pracovať a dokázal nás dostať do deja, ktorý som chcel sledovať ďalej. Okrem toho je zaujímavé, že na to, aký je film dlhý, tak som nemal žiadne problémy s tempom a ubiehalo to veľmi pohodlne, fajn a nemal som pocit, že už by som rád riešil niečo iné. Alebo minimálne v prvej polke. Človek potom začne trošku rozmýšľať nad tým, kam sa ešte budeme chcieť za ten dlhý čas, ktorý nám ostal posunúť. Postavy sú podľa mňa okey a dokonca tu bol niekto, koho prítomnosť ma veľmi prekvapila. A nebudem to spoilovať, lebo bude lepšie, ak si na tú momentku počkáte sami. A je to vysvetlené celkom dobre. Akcia je podľa mňa dobrá. Asi najlepšia v sérii. Priznávam, že som si sledovanie užil, film ma bavil a dokázal ma opätovne presvedčiť, že tieto filmy vedia byť aj dobré. Pre fanúšikov série povinnosť, pre ostatných je to stále film, ktorý odporúčam, ale len v prípade, že videli predošlé dva filmy. Za pozornosť stojí. Hodnotenie: B- ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Původně se spekulovalo o rozdělení knihy do dvou filmů, což ale režisér odmítl. (freelex)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama